HunHír.info

2018. Magvető hava 18. nap, Szivöltő napja.

Senkit nem érdekelt, hogy megerőszakoltak egy lengyel nőt az idegen kontinensfoglalók

2018. március 26. 13:31
Hunhír.info

eroszak250-.jpgEgy év telt el azóta, hogy két fiatal arab betolakodó brutálisan összeverte, majd megerőszakolta a Svédországban dolgozó Agnieszka Wi¶niewskát. A rendőrség nem is foglalkozott az ügyével, pszichológiai segítséget csak 11 hónap elteltével kapott, mivel az illegális "bevándorlók" a várólistákon elsőbbséget élveznek az ott dolgozó és adót fizető EU-s állampolgárokkal szemben.

Magyar Menedék - Negyedik birodalom

Agnieszka Wi¶niewska 2007-ben költözött két gyerekével Lengyelországból Stockholmba. Már a kezdetektől zavarta őt, hogy viselkednek a nőkkel az illegális bevándorlók – írja a Voice of Europe a szczecini lengyel rádió információira hivatkozva.

Pont egy évvel ezelőtt erőszakolta meg Agnieszkát két arab migráns. Elmondása szerint az a nap is úgy telt, mint a többi, munka után elment bevásárolni, majd sötétedés után elindult hazafelé. A bűncselekményre a többségében bevándorlók lakta Stockholm külvárosában lévő lakása közelében került sor. A két migráns megragadta, berángatta a fák közé, a fejét az egyik fa törzséhez vágták, majd megerőszakolták. A történtek után egy kamion állt meg a közelben, az erőszakolói ettől megijedtek, és elfutottak.

A nő kihívta a rendőrséget, majd a mentőket, akik kórházba szállították. Miután kiengedték a kórházból felhívta ismét a rendőrséget, hogy vallomást tegyen. Ők azt mondták, hogy beszéljen telefonon, de Agnieszkának otthon voltak a gyerekei, akik nem tudtak az erőszakról, ezért ragaszkodott hozzá, hogy bemenjen az őrsre és ott tegyen vallomást.

A rendőrök közölték vele, hogy nemsokára visszahívják, de ez azóta sem történt meg.

Közvetlenül az erőszak után arra kerékpározott egy szintén lengyel nemzetiségű szomszédja, aki próbált segíteni rajta. Ő is jelentkezett a rendőrségen vallomástétel miatt, de a svéd hatóságok rá sem voltak kíváncsiak.

A történtek lelkileg nagyon megviselték a nőt, ezért pszichológushoz akart fordulni. Az állami klinikán azonban azt mondták neki, hogy a Svédországba érkező menedékkérőknek is vannak lelki traumáik, ők pedig elsőbbséget élveznek az ott dolgozó és adót fizető európai uniós állampolgárokkal szemben. Végül az erőszak után 11 hónappal kapott pszichológiai segítséget. Most azt tervezi, hogy beperli a klinikát.

Agnieszka Wi¶niewska szerint Svédország már nem biztonságos, ő azt tanácsolja, hogy a nők este 18 óra után semmiképp se sétáljanak egyedül az utcán.

Jelenleg azon gondolkodik, hogy hazaköltözik Lengyelországba.

origo

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Világhódító államterrorizmus - Összeesküvés elméletek sorozatVilághódító államterrorizmus
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A lázadás éve - Görgényi Tamás - G. Fodor Gábor - Fűrész Gábor - Ketipisz SztavroszA lázadás éve
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 500 Ft
0% internetes kedvezménnyel
GMO - A pusztítás magjai - F. William EngdahlGMO - A pusztítás magjai
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
NGO - Titkos akták - F. William EngdahlNGO - Titkos akták
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 199 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat