HunHír.info

2018. Magvető hava 17. nap, Balajtár napja.

„Soros-szervezetek” buktatták meg az Janukovics ukrán elnököt” - ezt már évek óta tudjuk...

2018. március 26. 11:18
Hunhír.info

Hangfelvétel bizonyítja, hogy Soros-szervezetek állnak az ukrajnai Majdan-forradalom, vagyis Viktor Janukovics korábbi ukrán államfő megbuktatása mögött - közli hétfői számában a Magyar Idők. A lap birtokába került felvételen Jehven Bisztrickij, Soros György ukrajnai megbízottja, "helytartója", az ukrajnai Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) volt vezetője arról beszél, hogy az általuk pénzelt úgynevezett civil szervezetek buktatták meg az ukrán elnököt.

Magyar Menedék - Negyedik birodalom

A Bayer Zsolt által jegyzett cikk szerint a Nyílt Társadalom Alapítványok alakították úgy az előfeltételeket, hogy a változás bekövetkezzen.

"Tudod, sokat tettünk az ellenállás előfeltételeinek terén" - fogalmaz a felvételen Bisztrickij.

Arra a kérdésre, hogy nekik köszönhető-e Viktor Janukovics eltávolítása, nyíltan igennel válaszol. Azt mondja: "igen, mi fejlesztjük a civil aktivizmust Ukrajnában".

A lap szerint a Majdan-forradalmat megelőző években az ukrajnai OSF gyakran nyújtott bőkezű pénzügyi támogatást különböző helyi NGO-knak, amelyek az úgynevezett civil aktivizmust népszerűsítették Ukrajnában.

Az OSF aktivitásának célja nem volt más, mint a Sorossal szemben álló Viktor Janukovics kormányának elmozdításához szükséges előfeltételek megteremtése. A Majdan-forradalom eredménye pedig lehetőséget biztosított Sorosnak arra, hogy beavatkozzon az ukrán belpolitikába és érvényre jutassa a saját politikai elképzeléseit - olvasható a cikkben.

Ezek fő célja pedig a következő volt: teljes káoszba és anarchiába taszítani Ukrajnát és ebben a káoszban és anarchiában lefölözni a lehető legnagyobb hasznot - értékel Bayer Zsolt.

"A mai Ukrajna egyetlen néven nevezhető nemzeti és állami tevékenysége a megveszekedett és elmebeteg nacionalizmus, az orosz- és magyarellenesség, amelyet Soros Nyílt Társadalom Alapítványok hálózata és fizetett NGO-i nem hogy eltűrnek, de egyenesen támogatnak" - fogalmaz a szerző.

"Az sem lenne nagy csoda, ha egyszer kiderülne, hogy a magyar intézmények ellen elkövetett (terror)támadások mögött is Soros ügynökei állnak" - írta Bayer Zsolt

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Itt van a kutya elásva! - Bárdosi VilmosItt van a kutya elásva!
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Határtalan bűnözés - Udo UlfkotteHatártalan bűnözés
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hunivity - társasjáték - Hajnal és LegendHunivity - társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 6 800 Ft
Internetes ár: 6 120 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A holnap ma kezdődik - Csath MagdolnaA holnap ma kezdődik
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat