HunHír.info

2018. Magvető hava 18. nap, Szivöltő napja.

Csak a kisgazda elnök jogosult a törvényes képviseletre

2018. március 26. 10:54
Hunhír.info

A Független Kisgazda-, Földmunkás és-Polgári Párt (FKgP) közgyűlése tiszta vizet öntött a pohárba: visszalépésükkel támogatják a Jobbik képviselőjelöltjeit az áprilisi választásokon, és az ezzel a vállalással ellentétes nyilatkozatok érvénytelenek.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

A Kisgazdapárt közölte, a március 24-én megtartott közgyűlésén Balogh Károly elnök előterjesztése alapján a jelen levők megvitatták és többségi döntéssel elfogadták azt a vállalást, amely az FKgP és a Jobbik közötti megbeszélések eredményeként született.

Arról is tájékoztattak, a résztvevők felhatalmazták az FKgP elnökét, hogy késedelem nélkül folytassa a tárgyalásokat a két párt együttműködése részleteinek kidolgozása érdekében.

A közgyűlésen döntés született arról is, hogy az FKgP törvényes képviseletére jogosult Balogh Károly országos elnök nyilatkozatán kívüli minden, akár a sajtó, akár az FKgP képviseletére nem jogosult személyek által tett nyilatkozat nem a Kisgazdapárt hivatalos álláspontja, azok a párt nevében tett nyilatkozatokként érvénytelenek.

A párt továbbra is arra kéri a szimpatizánsait, tagjait, hogy támogassák szavazatukkal az április 8-i választásokon a Jobbik Magyarországért Mozgalmat.

Mint ismert, az FKgP nem adja ingyen a támogatását. A kisgazdák azt várják el a Jobbiktól, hogy a győzelmük esetén tényleg hajtsák végre az ígért igazságszolgáltatási reformot, a magyar vidék felzárkóztatását és a gazdák kiemelt támogatását.

„A korrupt, a saját népét nyíltan megfenyegető, az önkényuralmat kiépíteni akaró Orbán kormányt minden áron el kell zavarnia a nemzetnek” - rögzítették néhány nappal ezelőtt.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Atlantisz - Az özönvíz előtti világ - Ignatius DonnellyAtlantisz - Az özönvíz előtti világ
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
GMO - A pusztítás magjai - F. William EngdahlGMO - A pusztítás magjai
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Nem jöttünk mi sehonnan sem DVD - Jelenczki IstvánNem jöttünk mi sehonnan sem DVD
DVD - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 970 Ft
10% internetes kedvezménnyel
George Soros - Andreas Von RétyiGeorge Soros
Könyv - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 3 420 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az első világháború és a Habsburg Monarchia bukása - Manfried RauchensteinerAz első világháború és a Habsburg Monarchia bukása
Könyv - Bolti ár: 14 400 Ft
Internetes ár: 12 240 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat