HunHír.info

2019. Fergeteg hava 16. nap, Bendegúz napja.

Paul Craig Roberts: Mit jelent Tillerson amerikai külügyminiszter menesztése?

2018. március 14. 07:57
Hunhír.info

zsido_lobbi-250.jpgTillerson külügyminiszter eltávolítása és Pompeo CIA-igazgató helyére ültetése azt jelenti, hogy a katonai/biztonsági komplexum befejezte hatalmának teljes kiterjesztését a Trump-rezsim fölött. Ezután szóba sem fog kerülni az Oroszországgal való kapcsolatok normalizálása. Az Izrael lobbi, a neokonzervatívok és a katonai/biztonsági komplexum kombinációja túl hatalmasnak bizonyult ahhoz, hogy békét hozzanak létre a két nukleáris hatalom között. Ha valaki ránéz a Trump-kormányra, a fenti három erő van uralmon.

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

/Kedves Olvasók, órákkal ezelőtt menesztette Trump külügyminiszterét. Már olvashattak a hazai sajtóban erre vonatkozó külföldi magyarázatokat. Azokat mindenki nyugodtan tegye félre, ugyanis csak hamis, vagy részben tényszerű magyarázatot nyújtanak. Talán egy tucat ember van Amerikában, aki olyan bátran ki meri mondani az igazságot, mint a történelem legcsodálatosabb amerikai elnökének, Ronald Reagannek egykori pénzügyi államtitkára, Paul Craig Roberts professzor, a Wall Street Journal egyik volt szerkesztője./

Chuck Schumer new-yorki demokratapárti szenátor azt mondta, Tillerson menesztése /bocsánat, liberálisul kötelezően: „kirúgása”/ azt mutatja, hogy a Trump-kormány szétesőfélben van.

Csakhogy ennek pontosan az ellenkezője történik.

Tillerson külügyminiszter eltávolítása és Pompeo CIA-igazgató helyére ültetése azt jelenti, hogy a katonai/biztonsági komplexum befejezte hatalmának teljes kiterjesztését a Trump-rezsim fölött. Ezután szóba sem fog kerülni az Oroszországgal való kapcsolatok normalizálása.

Az Izrael lobbi, a neokonzervatívok és a katonai/biztonsági komplexum kombinációja túl hatalmasnak bizonyult ahhoz, hogy békét hozzanak létre a két nukleáris hatalom között. Ha valaki ránéz a Trump-kormányra, a fenti három erő van uralmon.

Izrael továbbra is elkötelezett, hogy az amerikai katonaságot használja Szíria és Irán destabilizálsára azért, hogy elszigeteljék a Hezbollahot és elvágják annak támogatását és logisztikai utánpótlását.

A neokonzervatívok egyszerre támogatják Izrael érdekét és saját vágyukat arra, hogy Washington az egész világ fölött uralkodó hegemón hatalom legyen. A katonai-biztonsági komplexum azt akarja, hogy az „orosz fenyegetés” továbbra is költségvetése és hatalma igazolását szolgálja.

A prostituált média (a fantasztikus, Roberts által már régen használt „presstitute” szójátékkal az eredetiben) totális harmóniában dolgozik mindezzel.

Annak ellenére, hogy a Russiagate-et dokumentáltan a Demokrata Párt Nemzeti Bizottsága, az FBI és a CIA által összehangolt hamis vádakkal bizonygatják, a prostituált sajtó továbbra is ismételgeti a vádakat, mintha létezne arra bármilyen bizonyíték.

Mindehhez jön még egy új vád. Hogy Putyin rendelte el a korábbi angliai brit kém megmérgezését. Annak ellenére, hogy a vád abszurd, az nem akadályozza meg a fikció ténnyé válásától.

„Miután egy negyedszázadot dolgoztam Washingtonban és ismerem a brit kormány tagjait, nem hiszem, hogy egyikük is hinne a Russiagate-ben és a mérgezési sztorikban.”

Rendkívül veszélyes agenda ez. Oroszország új fegyverei Oroszország katonai túlerőt biztosítanak az USA fölött.

Mivel Kína és Irán hasonlóan látják a helyzetet, Amerikát lefokozták. De Washington és csatlósai ragaszkodnak ahhoz, hogy erőszakot fejtsenek ki és hamis vádakat hangoztassanak Oroszországgal, Iránnal és esetenként Kínával szemben, azokat fenyegessék.

Oroszország, Irán és Kína tudja, hogy ezen vádak hamisak.

A világot háború felé hajszolják. Ami nukleáris háború lesz. Akik e hajszolást teszik, apró kisebbség: izraeli cionisták, neokonzervatívok és az amerikai katonai/biztonsági komplexum. A világtörténelem legvakmerőbb és legfelelőtlenebb viselkedésének vagyunk tanúi.

Kik emelik fel a hangjukat ellene?

lovasistván.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Atlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel - Ignatius DonnellyAtlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 12 490 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Válaszúton - Bogár LászlóVálaszúton
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Állatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben - Melanie Joy, Wallace SifeÁllatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 7 490 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
A megbízható férfi - Bedő ImreA megbízható férfi
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az Ipolytól Dachauig - Nagy LászlóAz Ipolytól Dachauig
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat