HunHír.info

2018. Áldás hava 18. nap, Lilla napja.

Marton László újra rendezne - minden csoda három napig tart...

2018. február 28. 06:53
Hunhír.info

tanarveres-250.jpgTúltette magát a szexuális zaklatási botrányon, és visszatérne a színházi életbe Marton László – közölte a 24.hu. A lap szerint már csupán az a kérdés, mikorra várhatjuk a rendező első munkáját. A Rózsavölgyi Szalon vezetője, Zimányi Zsófia most viszont arról beszélt a Független Hírügynökségnek, hogy már zajlanak a tárgyalások Marton Lászlóval. Zimányi azt is elárulta, hogy nem tart a reakcióktól, és igazságtalannak tartotta a Martonnal szembeni „hadjáratot”.

Marton azután volt kénytelen visszavonulni, hogy előbb Sárosdi Lilla, majd több más színésznő is zaklatással vádolta meg. A Krétakör tagja szerint a Vígszínház főrendezője húsz évvel korábban, egy autóban szerette volna őt szexuális cselekményre rábírni. Marton először mindent tagadott és jogi lépéseket ígért, de miután mások is megvádolták, bocsánatot kért. Kiderült közben, hogy a torontói Soulpepper színház hasonló botrány miatt szakított meg vele korábban minden kapcsolatot. A bocsánatkérés után nem sokkal főrendezői állásáról is lemondott Marton, ahogy a Színművészeti Egyetemen is kérte tanári működése szüneteltetését.

A Rózsavölgyi Szalon vezetője, Zimányi Zsófia most viszont arról beszélt a Független Hírügynökségnek, hogy már zajlanak a tárgyalások Marton Lászlóval. Jelenleg csak az a kérdés, találnak-e megfelelő darabot számára. Zimányi azt is elárulta, hogy nem tart a reakcióktól, és igazságtalannak tartotta a Martonnal szembeni „hadjáratot”. „A közönséget a művészi teljesítmény érdekli” – jelentette ki.

A Független Hírügynökség szerint egyébként Martont a Veszprémi Petőfi Színház is hívná, Oberfrank Pál igazgató viszont nem erősítette meg ezt a hírt, de nem is cáfolta. Mint elmondta, szerinte korai lenne még erről beszélni.

mno

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A sátánizált Horthy - Szalay KárolyA sátánizált Horthy
Könyv - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 2 375 Ft
5% internetes kedvezménnyel
Önéletrajz - Bruce DickinsonÖnéletrajz
Könyv - Bolti ár: 3 999 Ft
Internetes ár: 3 599 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kozmosz a magyar mesében - Vámos FerencKozmosz a magyar mesében
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hamis zászlós hadműveletek - Összeesküvés elméletek sorozatHamis zászlós hadműveletek
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 079 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Abszurditások világa - Bogár LászlóAbszurditások világa
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat