HunHír.info

2018. Áldás hava 17. nap, Elek napja.

Magyarországnak részt kell vennie az európai konzultációban

2018. február 27. 14:05
Hunhír.info

A Jobbik szerint Magyarországnak részt kell vennie az európai konzultációban, amelyet Emmanuel Macron francia elnök kezdeményezett - mondta Varga-Damm Andrea, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje keddi sajtótájékoztatóján.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

A politikus közölte: Vona Gábor, a Jobbik elnöke kedden nyílt levélben fordult Emmanuel Macronhoz, amelyben jelezte, hogy a 2018. áprilisi választásokat követően felálló új, Jobbik által vezetett kormány csatlakozna az európai konzultációhoz.

Hangsúlyozta: a francia elnök kezdeményezését minden demokratikus politikai közösség üdvözölte, még azok is, akik az EU-val szemben erős kritikát fogalmaznak meg. Hozzátette: a Jobbik rendkívül szégyenletesnek tartja, hogy pár napja Emmanuel Macronnak azt kellett bejelentenie, hogy 26 EU-s ország csatlakozott a konzultációhoz, csak Magyarország nem. Egy demokratikus, a polgárok érdekeit szolgáló politikai közösségnek elemi kötelessége, hogy az európai színtéren részt vegyen mindabban, ami Európa és Magyarország jövőjét meghatározza - mondta.

Varga-Damm Andrea azt is bírálta, hogy a magyar kormány, előzetes jelzése ellenére, nem képviseltette magát azon a februári, Münchenben tartott biztonságpolitikai konferencián, amelyen 500 elemző és vezető politikus, valamint 20 ország állam- vagy kormányfője vett részt.

A Jobbik politikusa szintén kritizálta, hogy az Európai Parlament által létrehozott Európai Ügyészség szervezetében Magyarország nem akar részt venni. Szerinte a határokon átívelő korrupciós és csalási ügyeket vizsgáló szervezethez Magyarország azért nem csatlakozott, mert a kormánynak van takargatnivalója, a kormányközeli gazdasági holdudvar tagjai közül sokan lennének terheltjei egy ilyen ügyészség eljárásainak.

mti

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A hunok és magyarok - Fischer Károly AntalA hunok és magyarok
Könyv - Bolti ár: 1 900 Ft
Internetes ár: 1 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Észpörgető társasjáték - Hajnal és LegendÉszpörgető társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
A Globális elme és a civilizáció felemelkedése - Carl Johan Calleman Ph.D.A Globális elme és a civilizáció felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Globális agymosás - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális agymosás
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat