HunHír.info

2018. Áldás hava 18. nap, Lilla napja.

Újabb betolakodóhullám éri el Európát - jobbára négerek jönnek

2018. február 26. 10:45
Hunhír.info

Rossz hírekkel szembesültek az olaszok: a múlt hónapban újra több ezer kontinensfoglaló érkezett a tengeren keresztül az országba - írja a Breitbart. A Frontex jelentése szerint januárban 4800-nál is több migráns jutott illegálisan, a Földközi-tengeren keresztül Olaszországba – kétszer annyian, mint az azt megelőző hónapokban.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

A korábbi csökkenés annak volt köszönhető, hogy a csempészeket sokkal eredményesebben tudták megállítani a líbiai felségvizeken, több NGO-hajó is felfüggesztette mentési tevékenységét, illetve az időjárási körülmények sem kedveztek az átkelésnek. Mostanra azonban a csempészek megtalálták az újabb kiskapukat, mivel Líbiában fokozódott a rivális milíciák szembenállása, így a hatóságok figyelmét a harcok kötik le.

Az előzetes adatok szerint a legtöbb migráns eritreai, 1312 fő, de nagy számban érkeztek Olaszországba tunéziaiak (763), pakisztániak (279) és nigériaiak (252) is.

A migránsválságnak köszönhetően robbanásszerűen megnőtt az Olaszországban élő külföldiek száma is: a 2002-es adatokhoz képest 270 százalékos növekedésről számoltak be a hatóságok.

Az olaszok többsége nem érzi jól magát a migránsok lakta Olaszországban, elsősorban a fiatalok körében nagy az elégedetlenség. Egy friss felmérés szerint a 35 évnél fiatalabbak 65 százaléka mondta azt, hogy egyáltalán nem örül a hatalmas migránshullámnak, és más jelentések szerint az olaszok többsége elvesztette a hitét az EU-ban, mert a közösség támogatja a migránsok betelepítését. Ennek köszönhetően az olasz pártok között megerősödtek az euroszkeptikus, populista, szélsőjobboldali politikát képviselő csoportok, mint például az Öt Csillag Mozgalom, illetve az Északi Liga, amelyek jó eredményekre számíthatnak a márciusi választásokon.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket? - Melanie Joy Ph. D.Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
29% internetes kedvezménnyel
GMO - A pusztítás magjai - F. William EngdahlGMO - A pusztítás magjai
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Az óriások elveszett faja - Patrick ChouinardAz óriások elveszett faja
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A magyarság 20.000 éves történelme 4. rész - Hihetetlen MagazinA magyarság 20.000 éves történelme 4. rész
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat