HunHír.info

2018. Napisten hava 23. nap, Hajna napja.

London pakisztáni muszlim polgármesterének minden fontosabb a közbiztonságnál

2018. február 14. 12:44
Hunhír.info

Sadiq Khan bejelentette, hogy hatmillió fontot fog szánni mellékhelyiségekre, amelyeket a buszsofőrök vehetnek majd igénybe. Mások szerint jobb helyre is kerülhetett volna az a pénz.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

London muszlim polgármesterének cinikussága már többször is bebizonyosodott. Emlékezzünk csak arra, amikor azt mondta, a terrortámadások a nagyvárosi élet velejárói, és büszkén közölte még tavaly, hogy csak négy terrortámadás történt a brit fővárosban, holott a terroristák hetet terveztek.

Ismeretes továbbá az is, hogy London elképesztő statisztikákkal „büszkélkedhet”, ami a bűnözést illeti. A 2016/2017-es időszakban ugrásszerűen megnőtt a gyilkosságok, rablások és nemi erőszakok száma Londonban, a pontos adatokat itt találhatjátok.

Jogos tehát a kérdés, ami logikusan felmerül ilyenkor az emberekben: miért nem tesz ez ellen semmit Sadiq Khan, miért nem erősíti a rendőri állományt? Nos, a pakisztáni polgármester a weboldalán a kormányra tolta át felelősséget. Sadiq Khan szerint a kormány forráscsökkentései miatt csökken áprilisra 32 000-ről 30 000-re a londoni rendőrség állománya – 2021-ig pedig még kevesebb rendőr fog szolgálni a brit fővárosban.


Éppen ezért döbbenetes arról olvasni a brit sajtóban, hogy a Khan hatmillió fontot (átszámítva 2 milliárd forint) költ majd buszsofőrök által használható mellékhelyiségekre. Mintegy 40 útvonalon épülnek majd illemhelyek, hogy a buszsofőröknek ne mobil vécéket kelljen használniuk.

A gond persze nem azzal van, hogy a buszsofőröknek körülményeit javítják, de azért mégiscsak elgondolkodtató, hogy mik a prioritások Sadiq Khan fejében. Érdemes ehhez még hozzátenni azt is, hogy január végén a polgármester 34 millió fontot szánt a londoni zöldenergia fejlesztésére – ebből a pénzből 1000 fővel lehetett volna bővíteni a rendőrség állományát.

888.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A célkeresztben: Magyarország - Frank FürediA célkeresztben: Magyarország
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 610 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Jaj, de lelkem nem tud felrepülni... - Netye Zoltán PálJaj, de lelkem nem tud felrepülni...
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Tesla és az eltitkolt találmányok - Összeesküvés elméletek sorozatTesla és az eltitkolt találmányok
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Egy magyar vezérkari tiszt bíráló feljegyzései a forradolomról és ellenforradalomról - Gömbös GyulaEgy magyar vezérkari tiszt bíráló feljegyzései a forradolomról és ellenforradalomról
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat