HunHír.info

2018. Jégbontó hava 25. nap, Solt napja.

Vádat emelhetnek Netanjáhú ellen – jelentette be az izraeli rendőrség

2018. február 14. 12:40
Hunhír.info

Elegendő bizonyíték gyűlt össze ahhoz, hogy két különböző ügyben vádat emeljenek Benjámin Netanjáhú izraeli kormányfő ellen megvesztegetés, csalás és hivatali visszaélés gyanújával – közölte az izraeli rendőrség. A miniszterelnök kategorikusan elutasítja a vádakat.

Magyar Menedék - Hamis zászlós

Az izraeli rendőrség bejelentette: elengedő bizonyítékot gyűjtöttek össze, hogy két különböző ügyben vádat emeljenek Benjámin Netanjáhú kormányfő ellen megvesztegetés, csalás és hivatali visszaélés gyanújával. A miniszterelnök visszautasítja a vádakat – írja a BBC.

"Továbbra is felelős módon fogom vezetni Izraelt, amíg önök megtisztelnek a bizalmukkal. Biztos vagyok abban, hogy a következő választásokon Isten segedelmével ismét el fogom nyerni a támogatásukat” – nyilatkozta Netanjáhú egy izraeli tévében. A kormányfő emlékeztetett: az évek során legalább 15 alkalommal indult nyomozás ellene, és sohasem tudták megállapítani a bűnösségét.

Netanjáhút többek között azzal vádolják, hogy megállapodott a Yediot Aharonot nevű újság kiadójával: a vele kapcsolatos pozitív hangvételű cikkekért cserébe rákényszeríti a lap fő riválisát, hogy csökkentsék a példányszámukat. A kiadó, Arnon Mozes ellen szintén eljárás indult, ő is tagadja a bűnösségét. Netanjáhú emellett állítólag legalább egymillió sékel értékű ajándékokat – köztük pezsgőt és szivarokat – kapott Arnon Milchan hollywoodi üzletembertől, hogy segítsen Milchannak amerikai vízumot szerezni. Milchan szerint a vád minden tényszerűséget alapoz, az ajándékokat baráti alapon adta a kormányfőnek. Hasonló vádak merültek fel egyébként James Packer ausztráliai üzletemberrel kapcsolatban is.

A balközép Cionista Unió lemondásra szólította fel Netanjáhút, a kormányfő pártja, a Likud azonban kiállt a miniszterelnök mellett. Az, hogy valóban vádat emelnek-e Netanjáhú ellen, a főállamügyész döntésén múlik, ez hónapok múlva születhet meg

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Ezért Gyűlölnek - Bayer ZsoltEzért Gyűlölnek
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Magyar ősmesék - Bíró LajosMagyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 800 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
21% internetes kedvezménnyel
A hunok és magyarok - Fischer Károly AntalA hunok és magyarok
Könyv - Bolti ár: 1 900 Ft
Internetes ár: 1 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2018 - Szabó GyörgyGyuri bácsi egészségnaptára 2018
Naptár - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat