HunHír.info

2018. Napisten hava 21. nap, Napisten ünnepe napja.

Gorka Sebestyén: ez a leginkább Izrael-barát adminisztráció 1776 (az Egyesült Államok alakulása) óta

2018. február 14. 06:40
Hunhír.info

zsido_lobbi-250.jpg– Tudomásom szerint ez a leginkább Izrael-barát adminisztráció 1776 (az Egyesült Államok alakulása) óta. Ez tény – jelentette ki Gorka Sebestyén egy washingtoni eseményen. A magyar származású, brit születésű Gorka Trump amerikai elnök egykori nemzetbiztonsági tanácsadója elmondta: tudomása szerint az Iránnal kötött atomalku miatt szomorú volt az elnök, azt szerette volna, ha valahogy sikerül megsemmisíteni azt.

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

– Az egyik kormánytagtól hallottam (nem mondhatom meg melyiktől), hogy csak három kormánytag támogatta az elnök felvetését, hogy költöztessék Jeruzsálembe az amerikai követséget – jelentette ki egy washingtoni eseményen Donald Trump amerikai elnök egykori nemzetbiztonsági tanácsadója, Gorka Sebestyén.

A washingtoni középjobb fiataloknak szóló Rare híroldal beszámolója szerint a magyar származású, brit születésű Gorka úgy folytatta, hogy a kormányból a három emberen kívül senki nem akarta a költözést, vagy le akarta azt lassítani, mert a gyors változás felfordulást okozna a Közel-Keleten. Gorka elmondása szerint az elnök azért akarta véghezvinni ötletét, mert ezt ígérte választóinak. Állítólag Trump hozzátette: „és azért is, mert ez a helyes lépés”.

– Tudomásom szerint ez a leginkább Izrael-barát adminisztráció 1776 (az Egyesült Államok alakulása) óta. Ez tény – jelentette ki Gorka Sebestyén a washingtoni eseményen. Mint mondta, tudomása szerint az Iránnal kötött atomalku miatt szomorú volt az elnök, azt szerette volna, ha valahogy sikerül megsemmisíteni azt.

Azt nem tudni, Gorka mely kormánytagokról beszélt, de azt igen, hogy Trump veje, Jared Kushner – akinek a külpolitikai döntéshozatalra állítólag nagy ráhatása van – jó izraeli kapcsolatokkal rendelkezik. A Trump-adminisztráció decemberben jelentette be, hogy Jeruzsálemet tekinti a jövőben Izrael fővárosának, ahová át is költözteti majd nagykövetségét Tel-Avivból.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Népvándorlás - Vaclav Klaus - Jirí WeiglNépvándorlás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Világhódító államterrorizmus - Összeesküvés elméletek sorozatVilághódító államterrorizmus
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Tatárlaka és Tordos üzenete - Mandics György Záhonyi AndrásTatárlaka és Tordos üzenete
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 880 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Észpörgető társasjáték - Hajnal és LegendÉszpörgető társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Matyó motívumok kifestőkönyve - Horváth ÁgnesMatyó motívumok kifestőkönyve
Könyv - Bolti ár: 1 490 Ft
Internetes ár: 1 490 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat