HunHír.info

2019. Fergeteg hava 18. nap, Piroska napja.

Székelyföldi terrorvád - Kihallgatják a koronatanú

2018. február 12. 11:48
Hunhír.info

Beke-Istvan-Attila-250.jpgFebruár 8-án, pénteken újabb tárgyalásra került sor a bukaresti Legfelsőbb Ítélő- és Semmítőszéken a „székelyföldi terrorperben”. A 9 órakor kezdődő, és bő fél órát tartó tárgyalás egyetlen figyelemre méltó újdonságot hozott az ügyben.

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

Az ügyész kardoskodása a védett tanú újra kihallgatása ellen nem győzte meg a bírói testületet, nem másították meg korábbi döntésüket, így a védett tanú kihallgatására március 14-én ismét sor kerül.A vád képviselőjének érvelése abban merült ki, hogy két vádlott, Beke István és Szőcs Zoltán megpróbálta megtudni, felfedni a védett tanú kilétét, ezért kérte a bíróságot, hogy utasítsa el kérésüket.

Beke és Szőcs a védett tanú újra kihallgatását azért kérte, mert a védelem és a bíróság egyetlen kérdésére sem vá­laszolt, kizárólag csak az ügyésznek volt hajlandó válaszolni. Állításai valóságát vagy valótlanságát, igaz vagy hamis tanúzását bizonyítsák azok, akik „megalkották”, odatették és felhasználták – mondotta tegnap Beke István.

A bizonyítékok letárgyalását, Szőcs Zoltán eset­leges újbóli kihallgatását elhalasztották március 23-ra, a halasztást Szőcs Zoltán ügyvédje kérte, aki egészségi okok miatt nem vett részt a tárgyaláson. A vádlottak a bizonyítékok letárgyalását még tavaly októberben kérték, azt igényelve a bíróságtól, ellenőrizzék, hogy a védett tanú azonos-e az egyik tanúval, az ügyészség végre bocsássa rendelkezésükre az eredeti vevőeszközt, az eredeti hanganyagot, az eredeti hanganyag átírását magyarul, határozzák meg térben és időben a beszélgetés valódi időpontját, az eredeti hanganyag kriminalisztikai elemzését, a résztvevők azonosítását, akiket a nyomozó hatóság fordítója és egy tanú azonosított, több esetben helytelenül és szakmai felkészültség mellőzésével.

Iochom István - 3szek.ro

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Lélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel - Domonkos LászlóLélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Legyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve - Kossuth LajosLegyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat