HunHír.info

2018. Álom hava 12. nap, Víritó napja.

Az egészségre ártalmas G. Soros ügyei után kutakodni...

2018. február 08. 07:40
Hunhír.info

soros-ceu-250.jpgMég mindig nem tudni, hogyan halt meg a 33 éves svéd oknyomozó újságíró, Bechir Rabani, aki G. Soros és munkatársa, Robert Aschberg után nyomozott. A fiatalembert december 16-án találták holtan az otthonában, miután feltöltötte az általa készített leleplező videót a zsidó spekulánsról. A svéd média természetesen nem szellőztette meg az esetet, de az embereket „zavarja” a sok furcsaság Bechir Rabani halálával kapcsolatban.

Menedék - Baráthosi

2017 augusztusában Rabani kiadott egy dokumentumfilmet I skammens skugga (A szégyen árnyékában) címmel, amely leírja, hogy a svéd lányokra nemi erőszak veszélye leselkedik a muzulmán megszállók miatt. Ezután kezdett Soros és Aschberg után nyomozni. Miután Aschberg megtagadta a beszélgetést, Rabani Facebook-fiókját törölték (beleértve az összes csevegő üzenetet, amelyek normális esetben továbbra is láthatóak maradnak). Egy a Twitteren vele kapcsolatban álló férfi arról írt, hogy Rabani két héttel a halála előtt jelentkezett nála.

A svéd biztonsági szolgálattól figyelmeztették, hogy legyen óvatos, és hogy figyelik – írta.

Rabani állítólag további információkat akart közzétenni Robert Aschbergről és Sorosróll, de erre már nem volt lehetősége. Megbízható források szerint Rabani egészséges volt, és nem szenvedett betegségben.

A Twitteren és a közösségi portálokon az újságíró követői azt írják, egészen biztosan a CIA áll a háttérben, bár a Moszad neve is felmerült a „furcsa halállal” kapcsolatos hírekben.

Bechir halála előtt alig egy hónappal Camilla Sandelius vesztette életét, aki szintén migrációellenes tevékenységet folytatott. A fiatal nő családja nem nyilatkozik, rejtély, hogy a huszonéves lány miben halt meg.

Közösségi oldalán utazásairól közölt fotókat, valamint nyíltan felvállalta kereszténységét. A Twitteren egyesek tudni vélik, hogy a két fiatal aktivista halála nem csupán a „szerencsétlen véletlennek” köszönhető, hanem annak, hogy bátran vállalták a harcot Soros és csapata leleplezéséért.

magyaridok.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Lélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel - Domonkos LászlóLélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Mohácsi csata (1526) másképpen - Botlik Richárd - Illik PéterA Mohácsi csata (1526) másképpen
Könyv - Bolti ár: 4 200 Ft
Internetes ár: 3 570 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Tárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája - Grandpierre K. Endre - Grandpierre Attila - Blaskovics JózsefTárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 999 Ft
14% internetes kedvezménnyel
A kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba - Agnes Golenya PurisacaA kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Válaszúton - Bogár LászlóVálaszúton
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat