HunHír.info

2018. Jégbontó hava 19. nap, Zsuzsanna napja.

Bácskai János szerint barátja egy titkos VIP-lista miatt parkolhat ingyen a kerületben

2018. február 06. 17:44
Hunhír.info

A 444.hu folytatja a ferencvárosi visszaéléseket feltáró sorozatát. A sztori fő vonala, hogy a IX. kerületben egy társaság közpénzből felújított lakásokat szerezhet meg, amelyekbe volt és jelenlegi képviselők, hivatalnokok és családtagjaik költözhetnek.

Magyar Menedék - Titkos Társaságok

Az ügy egyik igazán jellemző mellékszála, hogy a kerületben, ahol amúgy nagyon nehéz parkolóhelyet találni, sajátos útburkolati jeleket festettek fel, ahol csak az önkormányzat csókosai parkolhattak. Köztük volt az ingatlanügyekben is kulcsszerepet játszó Rudits Tibor, Bácskai János polgármester vitorláscsapattársa és jó ismerőse, aki egy megkülönböztető jelzéssel ellátott fekete BMW-vel járt-kelt.

A cikkek és videók megjelenése után a KRESZ-ben nem szereplő felfestéseket megszüntették, a 444.hu azonban kiderítette, hogy Rudits Tibor fekete BMW-je most ingyenes parkolási engedélyt használ. Olyat, amely csak a kerületben lakóknak jár, ő viszont nem a Ferencvárosban lakik. A 444.hu egy közmeghallgatáson meg is kérdezte erről Bácskai János polgármestert, aki zavartan annyit mondott: nem tud erről.

A ferencvárosi polgármester nemrég a Civil Rádión Fiala János műsorában volt vendég, amelyet egyébként a IX. kerület finanszíroz. Bácskai János itt azt mondta: megtudta, hogy Rudits Tibor autója valójában nem a lakossági listára került fel, hanem számára is meglepő módon

AZ ÖNKORMÁNYZAT TULAJDONÁBAN ÁLLÓ VAGYONKEZELŐBEN VEZETNEK EGY PÁRHUZAMOS PARKOLÁSI VIP LISTÁT, AMINEK Ő A LÉTEZÉSÉRŐL KORÁBBAN NEM TUDOTT ÉS AZT SEM TUDJA, HOGY EZT KI HOZTA LÉTRE, KIK KERÜLETEK FEL RÁ, ÉS MILYEN ALAPON.

Bácskai a rádióműsorban arról beszélt, hogy a FEV IX. Zrt-ben valaki, akinek hozzáférése van a vállalatirányítási rendszerhez, létrehozott egy olyan (nem nyilvános) adatbázist, amit az összes parkolóőr ismert, ezért a listán lévő autókat a kerületben nem bírságolják, tehát a kiváltságosok ingyenesen parkolhattak az egész kerületben.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kozmosz a magyar mesében - Vámos FerencKozmosz a magyar mesében
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából - Jókai Lenke - Magyar AdorjánA csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából
Könyv - Bolti ár: 1 600 Ft
Internetes ár: 1 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Tárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája - Grandpierre K. Endre - Grandpierre Attila - Blaskovics JózsefTárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 999 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Trianon és a Harmadik Világháború - Badiny Jós FerencTrianon és a Harmadik Világháború
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A célkeresztben: Magyarország - Frank FürediA célkeresztben: Magyarország
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 610 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat