HunHír.info

2018. Enyészet hava 18. nap, Kartal napja.

Több halvállú homokos kell, akkor nem lesz terrorizmus Kenyában - hülyék ezek?

2018. január 26. 07:16
Hunhír.info

negerek250.jpgAz amerikai külügyminisztérium terrorelhárítással foglalkozó főosztálya 592 ezer dolláros pályázatot írt ki nonprofit csoportok és nemkormányzati szervezetek (NGO) számára, hogy tanulmányozzák a férfiak és fiúk nemi identitástudatát és nemi szerepekről vallott felfogását Kenyában, a terrorizmus elleni küzdelemmel összefüggésben.

A pályázati kiírás – a Washington Free Beacon című portál szerint – azt sugalmazza, hogy a „férfias ideál” Kenyában hozzájárul a terrorizmushoz. Leszögezi egyebek között, hogy a „kemény, heteroszexuális, agresszív, érzelemmentes és célratörő” férfiak könnyebben csatlakoznak az iszlamista szélsőséges csoportokhoz.

A nemi hovatartozást világszerte egyre nagyobb mértékben ismerik el mint az erőszakos szélsőségesség megértéséhez és az ellene történő fellépéshez szükséges alapvető tényezőt – fogalmaz a State Department (külügyminisztérium). A tárca szerint a nemi hovatartozással összefüggő kutatások Kenyában eddig a lányok és a felnőtt nők erőszakos szélsőséges csoportokban játszott szerepére összpontosítottak, „holott fiúkat és férfiakat jóval nagyobb arányban toboroznak terroristacsoportok”, és a férfiak nagyobb arányban követnek el terrorakciókat is. A külügyminisztérium pályázati kiírása leszögezi azt is, hogy Kenyában jelenleg „nem létezik az erőszakos szélsőségességgel foglalkozó olyan program, amely a férfiak nemi hovatartozásának szerepét vizsgálná”. A meghirdetett pályázat címe Férfiasság és erőszakos szélsőségesség.

Amerikai szervezetek indulhatnak az ösztöndíjért. A pályázati javaslat Kenya „patriarchális társadalmát” és „kemény” férfijait okolja az ország gondjaiért. Kifejti, hogy a kenyai férfiaktól elvárják a családi élet irányítását, a család fenntartását és védelmét is.

A társadalom elvárja a férfiaktól, hogy kemények, heteroszexuálisak, agresszívek, érzelemmentesek és célratörők legyenek. Az elvárások teljesítésére irányuló gyakorlati és társadalmi nyomás óriási lehet, és oly mértékben sebezhetővé teheti a férfiakat, hogy az erőszakos szélsőséges csoportok áldozataivá válhatnak – fogalmaz a kiírás. A pályázatban megítélt összeggel támogatni kívánják a férfiakkal folytatott beszélgetéseket és a nemi csoportokkal összefüggő tanfolyamokat Kenyában.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Nimród, a hun-magyarok őse - Marton VeronikaNimród, a hun-magyarok őse
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A dzsihád legyőzése - Dr. Sebastian GorkaA dzsihád legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 199 Ft
Internetes ár: 2 879 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Migráns-sokk - Összeesküvés elméletek sorozatMigráns-sokk
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat