HunHír.info

2018. Enyészet hava 16. nap, Tuga napja.

Svédországban az idegen kontinensfoglalók háborút vívnak a hatóságok ellen

2018. január 24. 06:37
Hunhír.info

negerek250.jpgStefan Löfven svéd miniszterelnök szerint a közrend helyreállítása érdekében szükségessé vált a hadsereg bevetése az ország nagyvárosaiban. Azokról a területekről van szó, ami a multikulturalizmus kísérleti telepe volt, és amit emiatt sokan no-go zónának neveznek.

Magyar Menedék - Negyedik birodalom

A hadsereg bevetését javasolta az erőszakos külvárosi zavargások leverése érdekében a Svéd Demokraták vezetője, Jimmie Åkesson. Bár a Svéd Demokratákra rendszerint neonáci pártként hivatkozik a nemzetközi sajtó, meglepő módon a miniszterelnök is támogatólag nyilatkozott a kezdeményezéssel kapcsolatban.

Åkesson a dán példára hivatkozott, ahol a hadsereg a legerőszakosabb külvárosi területeken segíti a rendőrség munkáját a rendfenntartásban. A politikus szerint nem szabad visszariadni a közrend bármilyen áron való helyreállításától, mert a helyzet elkezdett kicsúszni ellenőrzés alól.

“Háború zajlik a svéd társadalom ellen. Háború zajlik a svéd hatóságok ellen, és azok ellen, akik ezt a társadalmat felépítették. Ebben a háborúban vesztésre állunk. Annak küszöbén állunk, hogy a hatóságok kezéből kicsúszik az irányítás” – mondta.

A demokrata képviselő kezdeményezését Svédország miniszterelnöke is támogatta. Stefan Löfven, aki korábban maga is védelmezte a bevándorlást és multikulturalizmust, azt mondta, bizonyos területeken szükségessé vált további hatóságok bevonása a rendőrség támogatására.

“Szükségünk van további hatóságok bevonására a bűnözés elleni harcban” – mondta Löfven az Aftonbladet napilapnak nyilatkozva.

Jerzy Sarnecki, az ország vezető bűnügyi szakértője szerint a hadsereg bevetése a külvárosi területeken nem kevesebbet jelent, mint egy polgárháború kezdetét.

“A katonák legjobb esteben egy külföldi erő ellen vívnak harcot. Ez azonban a saját országunkban élő emberek ellen fog történni. A hadsereg bevonása egyfajta polgárháborús helyzetet jelent, amihez Svédország korábban soha nem jutott közel” – mondta Sarnecki, a Nyheter Idag hírportálnak nyilatkozva.

Svédországban hetekkel ezelőtt a kijárási tilalom lehetősége is felmerült, miután a migránsok által elkövetett számos nemi erőszak miatt a rendőrség nyíltan azt tanácsolta a nőknek, hogy ne menjenek ki az utcára sötétedés után. Nappal szabadon járni, de éjjel az utcára sem kimenni, nehogy megerőszakolják őket a migránsok – itt tart ma a svéd rendőrség és a multikulturalizmus.

Miután a nagyon is külföldi ellenségként viselkedő liberálisok közfelháborodást keltettek Löfven kijelentése kapcsán, a miniszterelnök egy Facebook-bejegyzésben pontosította nyilatkozatát. E szerint a hadsereg nem veheti át a rendőrség feladatait a rendfenntartásban, ehelyett a rendőri erők munkáját fogja segíteni az erőszakos külvárosi régiókban.

hídfő.ru

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Öröktűz I-II. DVD - Jelenczki IstvánÖröktűz I-II. DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket? - Melanie Joy Ph. D.Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
29% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat