HunHír.info

2018. Fergeteg hava 19. nap, Dsingiz napja.

A tetves idegen betolakodók miatt hurcolják meg az osztrák államügyészt

2017. december 31. 06:19
Hunhír.info

muszlim-no-gyereket-cipel-a-hoban-250.jpgAz őt fel­je­lentő hi­va­tali igaz­gató sze­rint ez a kér­dés po­li­ti­ka­i­lag in­kor­rekt volt és sú­lyo­san sér­tette a be­ván­dor­ló­kat. Mint csepp­ben a ten­ger, ebből is lát­szik, hogy bőven lesz dolga az új oszt­rák kor­mány­nak.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Azt gondolná az ember, hogy egy államügyész ellen szinte lehetetlen fegyelmi eljárást indítani, vagy ha mégis, akkor annak nagyon súlyos oka van. 2017 valósága azonban mást mutat. Történt pedig, hogy a feldkirchi törvényszék épületében német nyelvtanfolyamot rendeztek volna a bevándorlóknak. Hogy vajon miért pont ott, az is igen érdekes kérdés lenne, de sajnos az nem derül ki a Vol.at beszámolójából.

A lényeg, hogy az illetékes államügyész telefonon megkérdezte a bírósági hivatal igazgatójától, hogy vajon a migránsok kaptak-e védőoltást és tetvetlenítették-e őket.

Az ártatlan kérdésből a még mindig “politikailag korrektül” gondolkodó igazgató rögtön ügyet csinált. Azzal a váddal, hogy az államügyész ezek szerint általánosságban tisztátalannak, nem higiénikusaknak és ragályos betegséget hordozóknak bélyegezte a bevándorlókat, fegyelmi eljárást indított ellene.

A linzi tartományi legfelsőbb bíróság első fokon bűnösnek is tartotta az államügyészt, aki azonban fellebbezett. A Legfelsőbb Bíróság azonban a napokban érvénytelenítette a döntést, azzal az indokkal, hogy az államügyész nem nyilvánosan beszélt a bevándorlókról, hanem amit kérdezett, azt négyszemközt /telefonon/ tette. Szívünk szerint annyit fűznénk hozzá a felmentő ítélethez, hogy az ügy a legkevésbé sem a tetvekről, hanem a feljelentő fejében honoló sötétségről szól.Amelyet – a tetvekkel szemben – sokkal nehezebb, szinte lehetetlen kiirtani.

888.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából - Jókai Lenke - Magyar AdorjánA csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából
Könyv - Bolti ár: 1 600 Ft
Internetes ár: 1 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Heraldika - Csáky ImreHeraldika
Könyv - Bolti ár: 9 900 Ft
Internetes ár: 9 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Maradék magyarok - Sík SándorMaradék magyarok
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A székely hadosztály - Szent Kereszthegyi Kratochvil KárolyA székely hadosztály
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat