HunHír.info

2019. Fergeteg hava 16. nap, Bendegúz napja.

Órákig várakoztatták a sürgősségin, meghalt egy magyar beteg a Honvédkórházban - nem magyar beteg esetében egyből szétverik a kórházat a rokonok

2017. december 22. 08:30
Hunhír.info

A túl sok várakozási idő miatt halt meg egy nő, aki rosszulléte miatt került a Honvédkórház sürgősségi osztályára – állítják a beteg asszony lányai. Az RTL Híradó beszámolója szerint a nő otthon lett rosszul, majd mentőt hívtak hozzá, és a sürgősségire szállították. Az osztályon azonban hatalmas tömeg volt. Noha a nőnek komoly fájdalmai voltak, az ügyeletes orvos türelemre intette őket.

A nő korábban rendőrként dolgozott, egy ideje szív- és tüdőbetegség miatt kezelték, de a rosszulléte előtt nem voltak panaszai. Az asszony állapota a lányai szerint óráról órára romlott. Lányai elmondták, öt órán át vártak, mire édesanyjuk az orvosok elé került, ekkor derült ki, hogy sürgős szívműtétre lett volna szüksége.

Ám mire megvizsgálták a kórház szívsebészeti osztályán, már nem tudtak rajta segíteni. Az asszony gyermekei szerint a sürgősségi ügyeletes orvosa hibázott, amiért nem vizsgálta meg azonnal a nőt. A család szerint mulasztás történt, ezért feljelentést tett.

Az orvos nem nyilatkozott, de az RTL Klubnak annyit elmondott, hogy emlékszik a betegre, és szerinte a nő olyan súlyos állapotban volt, hogy nem sok esély volt a megmentésére. Rajta kívül viszont aznap délelőtt 120 beteget láttak el a sürgősségin.

A Honvédkórház azt közölte, nem adhatnak ki információt a betegjogok miatt, de nem folyik belső vizsgálat az ügyeletes orvos ellen.

rtl-mno

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Atlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel - Ignatius DonnellyAtlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 12 490 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A megtalált kapcsolat - Kozsdi TamásA megtalált kapcsolat
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Az ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap - Bíró LajosAz ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Olvasgatni való - Rónaszegi MiklósOlvasgatni való
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Korunk földkérdése, létünk a tét - prof. Tanka EndreKorunk földkérdése, létünk a tét
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 975 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat