HunHír.info

2018. Kikelet hava 19. nap, Botond napja.

Szalonnát tett a kilincsre - élete végéig bűnhődni fog

2017. december 08. 06:49
Tomcat - Hunhír.info

ciganypecsenye250.jpgEddig csak az Egyesült Királyságból érkeztek olyan hírek, hogy a "független bíróságok" kegyetlenül megtorolták a tündökletes muszlim közösségek elleni olyan borzalmas rémtetteket, mint például amikor valaki szalonnát dobott egy mecset ajtaja elé, vagy muszlimok jelenlétében baconös szendvicset fogyasztott a vonaton. Most azonban az Egyesült Államokban is hasonló ügyben hoztak ítéletet.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

A 37 éves Michael Wolfe még 2016 januárjában helyezett néhány szelet szalonnát egy mecset kilincsére a floridai Titusville-ben, miután egy machetével bezúzta az épület ablakait és összetört több lámpát és biztonsági kamerát. Ettől eltekintve senkinek sem okozott sérülést, nem is állt szándékában, és az épületbe sem tört be. Normális országban az ilyen vandalizmusért legfeljebb néhány hónap elzárást szabnak ki. A Breward és Seminole megyei bíróság azonban úgy döntött, enged a muszlim lobbinak, és élve feszíti keresztre a fiatalembert: 15 év letöltendő börtönt szabott ki rá, amit még további 15 év próbaidővel is megfejelt, ami szabadulása után veszi kezdetét.

Az ítélet közfelháborodást keltett Amerika-szerte. Ezzel egy időben egy másik, hasonlóan furcsa ítélet is borzolta a kedélyeket. Csupán néhány nappal ezelőtt egy szövetségi bíróság felmentett a vádak alól egy illegális bevándorlót, José Ines Garcia Zaratét, aki 2015-ben minden ok nélkül agyonlőtt egy amerikai lányt, Kathryn Steinle-t San Francisco kikötőjében. Az elkövető ráadásul feltételesen volt szabadlábon más bűncselekmények miatt, és korábban ötször toloncolták ki az ország területéről.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Mindenki-tudja ország - Szerencsés KárolyMindenki-tudja ország
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 635 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Őseink Fényvallása - Bíró LajosŐseink Fényvallása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Az első világháború és a Habsburg Monarchia bukása - Manfried RauchensteinerAz első világháború és a Habsburg Monarchia bukása
Könyv - Bolti ár: 14 400 Ft
Internetes ár: 12 240 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2018 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

szavazás

Kire szavaz április 8-án?


Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat