HunHír.info

2018. Kikelet hava 18. nap, Kászon napja.

Büntetésből kényszerholokauszt-emlékmű AfD politikus háza mellett

2017. november 25. 11:20
Hunhír.info

Szerda reggel óta Björn Höcke, az Alternatíva Németországért politikusának háza mellett holokauszt emlékmű áll. A „sírköveket” odahelyező „művészkollektíva” tagjai éjjel-nappal szemmel tartják Höcke házát és addig maradnak ott, ameddig a politikus térdre nem hull. A rendőrség nagy bevetéssel van jelen, beleértve egy helikoptert is.

Magyar Menedék - Titkos Társaságok

Mindezt Höcke azért „kapta”, mert idén januárban a berlini holokauszt emlékműről azt mondta, „a szégyen emlékműve”. Kijelentéséből hatalmas botrány lett és még pártjából is ki akarták zárni.

Majd kiderült, hogy az AfD Höcke megjegyzése után még több szavazatot kapott.

Ezután a berlini Zentrum für Politische Schönheti (ZPS – Politikai Szépség Központja) anélkül, hogy Höcke tudott volna róla, kibérelte a türingiai Bornhagenben lévő háza melletti telket és megkezdte az „emlékmű” tervezését a politikusnak. Tíz hónappal később, szerda reggel hatra készen lett az „emlékmű”, amely a berlini kicsinyített mása. A betondarabok közül a legkisebb is 420 kilót nyom. A legmagasabb két és fél méter. 24 ilyen „sírkő” van most a politikus háza mellett. A „művészcsoport” három kamerát is felszerelt, amelyek élőben „közvetítik” az ottani helyzetet.

A csoport a leleplezéssel együtt gyűjtésbe kezdett 83 ezer eurót gyűjtöttek össze a „fenntartáshoz”, holott csak 53 ezer euró volt a cél.

A ZPS tervezési stábjának vezetője, Cesy Leonard elmondta, a politikus házánál már megjelent egy „jobboldali csőcselék”, amely Höcke nevét skandálta és mindenféléket kiabált a ZPS ellen.

Az AfD két sajtóközleményben reagált. Bírálta a politikus kikémlelését. A művészeket bűnözőknek nevezte, akik az emberi méltóságot támadták meg és céljuk az emberi lét elpusztítása. Az AfD türingiai szervezete lélektani hadviselésről is beszélt és bejelentette, Höckét a bíróság előtt is megvédik.

Találós kérdés az olvasóknak: kinek a javára fog ítélni a bíróság? Maradnak-e ott a betontömbök? Néhány hónap múlva egészen véletlenül nem válik-e “zarándokhellyé” Höcke háza?

SPUTNIK NEWS - LOVASISTVAN.HU

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Történelmünk ősi gyökerei a Pilisben - Herczeg FerencTörténelmünk ősi gyökerei a Pilisben
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Mindenki-tudja ország - Szerencsés KárolyMindenki-tudja ország
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 635 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából - Jókai Lenke - Magyar AdorjánA csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából
Könyv - Bolti ár: 1 600 Ft
Internetes ár: 1 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Ezért Gyűlölnek - Bayer ZsoltEzért Gyűlölnek
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

szavazás

Kire szavaz április 8-án?


Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat