HunHír.info

2017. Álom hava 18. nap, Csekő napja.

Hazaárulás miatt jelentik fel Szanyi Tibort, Niedermüller Pétert, Jávor Benedeket és Molnár Csabát

2017. november 24. 07:08
Hunhír.info

A Demokratikus Nemzeti Néppárt feljelentést tesz Szanyi Tibor, (MSZP), Niedermüller Péter (DK), Molnár Csaba (DK), valamint Jávor Benedek (Párbeszéd) Európai Parlamenti képviselők ellen, a Btk. 144.§. (1) bekezdésbe ütköző és a (2) bekezdés b) pontja szerint minősülő hazaárulás bűntettének alapos gyanúja miatt – olvasható a párt MTI által is idézett közleményében.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

„Tekintettel arra, hogy nevezett képviselők a kötelező menekültelosztási kvóta kapcsán megszavaztak az Európai Parlamentben egy olyan javaslatot, amely alkalmas arra, hogy a Magyar Köztársaság függetlenségét, alkotmányos rendjét sértse, véleményünk szerint hazaárulást követtek el! Minősítő körülmény, hogy cselekményüket állami szolgálat vagy hivatalos megbízás felhasználásával követték el!” – írja a párt.

Mint hozzáteszik, „az ilyen cselekményt a Btk. fenti szakasza tíz évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel rendeli büntetni.”

A DNNP arra céloz, hogy az EP – a felsorolt képviselők támogatásával – november 16-án jóváhagyta a menekültügyi rendszer, vagyis a dublini rendelet reformtervezetéről készített jelentést, amiről később a tagállami kormányokat tömörítő Európa Tanács is tárgyal majd.

Vagyis, az Európai Parlament nem döntött a kötelező betelepítési kvótáról, ahogy azt a magyar kormányzati propaganda állítja – a törpepárt által hazaárulónak tartott EP-képviselők pedig pusztán éltek szavazati jogukkal.

A Demokratikus Nemzeti Néppárt részéről azonban nem meglepő a nyers hangvétel: elnökük, Tilly László Facebook-oldalán rendszeresen sértő stílusban posztol politikusokról és pártokról.

Göncz Árpád kapcsán például azt tartotta érdemesnek megjegyezni, hogy „sajnos Göncz teste magyar földben van, pedig nem érdemli meg”, a Jobbikot politikai prostituáltnak, Gulyás Mártont, a Közös Ország Mozgalom vezetőjét pedig ostoba cicafiúnak titulálja.

MNO

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Miért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról? - Dányi LászlóMiért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról?
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Hősök naptára 1917-1918
Hősök naptára 1917-1918
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész. - Andreas MoritzAz egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész.
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az első világháború és a Habsburg Monarchia bukása - Manfried RauchensteinerAz első világháború és a Habsburg Monarchia bukása
Könyv - Bolti ár: 14 400 Ft
Internetes ár: 12 240 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat