HunHír.info

2018. Kikelet hava 24. nap, Jutas napja.

”Fér­fiatlanok, nőietlenek, otthontalanok, hazátlanok”

2017. november 20. 06:43
Hunhír.info

avo_terror_250.jpgA balliberálisok szerint szét kell rombolni a teremtett világ rendjét, értékeit elpusztítani, és a romokon valamiféle, a kor divatjának mindenben megfelelő új rendet felhúzni. Ez nem lehet más, mint a rendetlenség. A liberálisok a fosztóképzők hívei: –talanok, –telenek. Fér­fiatlanok, nőietlenek, otthontalanok, hazátlanok. Éppen ezért nem esik nehezükre a mélyen lenézett hagyományos közösségek gátlástalan szétverése.

Magyar Menedék - Migránsokk

Majd ők megmondják, hogy a buta, nem az ő gondolkodásmódjuk szerint élők mit, hol és mikor tehetnek meg. A liberális leglényegesebb tulajdonsága, hogy mindent utál. Gyűlöli azt a helyet és időt, ahol éppen van, mindig máshol szeretne lenni, a laboratóriumi másholban, ahol mindent megtehet. Tekintet nélkül másokra. A mások egyébként furcsa módon a többséget jelentik. A liberálisok végül eljuthatnak abba az eszményi helyzetbe, hogy nem is kell megmondaniuk senkinek, hogy mit tegyenek. Így tehát nem is ellenkezhetnek velük, a teljes szabadság valahogy olyasféle létállapot lehet, mint a semmi. Az ember által elképzelt nirvána. Az örökkévaló nincs. Nincs férfi, nincs nő, nincs család, nincs szülőföld, nincs szeretet. Felsőbbrendűségi tudatukból fakadó gyűlölet és utálkozás viszont nagyon is van. Ez jelenti számukra a nirvánát.

A történelem kezdetei óta ismerjük az örök békétlenkedőket, viszálykeltőket, hazaárulókat, akik bárhol is lettek volt a világban, mindenütt rosszul érezték magukat. A legkevesebb az, hogy legfőbb fegyverük a hazudozás. Mint például annak a szajkózása, hogy nincs az Európát felszámoló bevándorlók millióit idetelepíteni akaró Soros-terv, és nincsen semmiféle kötelező kvóta. Aztán amikor kénytelenek erről nyílt szavazást tartani, kiderül, hogy mindaz, amit eddig elhazudtak, igaz. Ráadásul négy magyar baloldali képviselő is igennel voksolt, lelkesen támogatja a szerintük nem létező tervet. A hazaárulás régi kedves, liberális szokás, ugye, Niedermüller Péter, Szanyi Tibor, Molnár Csaba és Jávor Benedek.

A balliberálisok szerint szét kell rombolni a teremtett világ rendjét, értékeit elpusztítani, és a romokon valamiféle, a kor divatjának mindenben megfelelő új rendet felhúzni. Ez nem lehet más, mint a rendetlenség. A liberálisok a fosztóképzők hívei: –talanok, –telenek. Fér­fiatlanok, nőietlenek, otthontalanok, hazátlanok. Éppen ezért nem esik nehezükre a mélyen lenézett hagyományos közösségek gátlástalan szétverése.

Mindezekhez látszólag semmi köze nincs a világot néhány hete elöntő, főleg szexuális indítékú zaklatások botrányainak. A Hollywoodból indult figyelemelterelő híráradat szennye lassan az egész világot beborítja. A liberalizmus minden tegnapi mocskáról mára kiderül, hogy még annál is van aljasabb, gyomorforgatóbb és undorítóbb ügy. Most és ebben érezheti magát igazán jól a valódi, haladó liberális. Épeszű emberek számára megmagyarázhatatlan kéjjel lubickolhat a szennyben. A botrány első hazai szereplője Marton László, a Vígszínház korábbi igazgatója. A végtelenül elnyomott magyar sajtó természetesen lecsapott a világdivat hulladékára, akár gyöngytyúk a takonyra, és megpróbálta úgy felkavarni ezt a szennytavacskát, hogy annak mocska lehetőleg minél többet ártson. Eszenyi Enikő lehetséges menesztéséről például azzal kapcsolatban röppentek fel a hírek, ahogy az általa vezetett Vígszínház a Marton-ügyet kezelte. Kirúgásáról még azelőtt dönthetnek, hogy lejár a mandátuma – írják.

Budapest főpolgármestere ezt mondta a sajtóértesülés hallatán: „Tekintettel arra, hogy ebben egyedül én dönthetek, nyugodjanak meg, és ne határozzák meg nekem az újságírók, hogy kiket küldjünk el, és kiket ne. Őszintén megmondom, ha egyáltalán foglalkoztam volna azzal a gondolattal, hogy Eszenyi Enikőt elküldjük, ezek után már akkor se küldenénk el.”

A médianyivákolók nem tudnak mit kezdeni a főpolgármesterrel. Tarlós István megmutatta, hogy miként kezeli ezt a rothadt esetet egy normális ember.

Dippold Pál - mho

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A sorsformáló 9+1 hónap - Orosz Katalin - S. Nagy ZitaA sorsformáló 9+1 hónap
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 3 024 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Gyógyítások a méhészet termékeivel - Kovács József természetgyógyászGyógyítások a méhészet termékeivel
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel
A magyar környezet atlasza - Faragó ImreA magyar környezet atlasza
Térkép - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A dzsihád és a Nyugat öngyilkossága - Pawel LisickiA dzsihád és a Nyugat öngyilkossága
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 967 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

szavazás

Kire szavaz április 8-án?


Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat