HunHír.info

2017. Álom hava 11. nap, Gilvád napja.

Szolidáris és erős Európát!

2017. november 19. 12:22
Hunhír.info

gyongyosi-marton500-.jpgAz Európai Unió sorsfordító pillanathoz érkezett. A közösséget szétfeszítő gazdasági és társadalmi egyenlőtlenségek egyre súlyosabb problémákat okoznak. Európa kezdi elveszíteni a világgazdaságban még meglévő versenyképességét, melyet a magas hozzáadott értékkel bíró gazdasági ágazataira épített fel. Maga az euró sem mondható hatalmas sikertörténetnek, éppen az eurót használó országok hatalmas gazdasági különbségei miatt

Magyar Menedék - Migránsokk

Az Unió alapító atyáinak szeme előtt egy hagyományait megőrző, a keresztény szolidaritáson alapuló közösség lebegett. A történelem azt mutatja, hogy ez a kísérlet félresiklott. Az egyenlőtlenségek nőttek, ebből a magországok profitáltak, ellenben a periférián lévő tagországok folyamatosan szakadnak le, ezzel gyengítve magát az Európai Uniót is.

Felismerve a negatív folyamatok felgyorsulását az EU vezetői egy kísérletet tettek arra hogy legalább a szociális szféra egy részében csökkentsék a különbségeket. A november 17-én Göteborgban aláírt Szociális Pillér erről a folyamatról szól.

A Jobbik teljes mértékben támogatja az EU összes tagállama által elfogadott iránymutató kezdeményezést. Úgy gondoljuk, hogy ez csak az első lépés azon az úton, melyet a Bérunió Európai Polgári Kezdeményezés képvisel. Nem a tüneteket kell kezelni hanem az okokat kell keresni és megoldást találni a szervezet gyógyítása érdekében.

A Bérunió kezdeményezés már egy magasabb szinten kívánja a gyökerénél megfogni a problémát mely az “Egyenlő Munkáért Egyenlő Bért” elvének az uniós alapdokumentumokba való beillesztése jelentené. Ennek révén indulhatna el mind összeurópai, mint nemzeti szinteken egy hatékonyabb gazdasági stratégia kialakítása.

A Jobbik értetlenül áll azelőtt, hogy Orbán Viktor pusztán belpolitikai játszmák érdekében, a magyar emberek érdekeivel ellentétesen szavaz és vélekedik e kérdésben. Felhívjuk a magyarországi szakszervezetek, civil szervezetek, szociális közösségek figyelmét arra, hogy itt a magyar kormány részéről a dolgozó magyar emberek elárulása folyik, ami ellen fel kell lépni!

A 2018-as választás tétje az lesz, hogy a jelenlegi kormány folytathatja-e a rabszolgamunka alapú társadalom kiépítését, vagy végre elindulhat egy polgári társadalom felépítése.

Gyöngyösi Márton, a Jobbik országgyűlési képviselője

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Tárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája - Grandpierre K. Endre - Grandpierre Attila - Blaskovics JózsefTárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 6 291 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nem jöttünk mi sehonnan sem DVD - Jelenczki IstvánNem jöttünk mi sehonnan sem DVD
DVD - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 970 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hazajáró falinaptár 2018 - HazajáróHazajáró falinaptár 2018
Könyv - Bolti ár: 2 400 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Horthy Naptár 2018 - 10 DB - kedvezménnyel - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2018 - 10 DB - kedvezménnyel
Naptár - Bolti ár: 39 900 Ft
Internetes ár: 24 999 Ft
37% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat