HunHír.info

2018. Szelek hava 27. nap, Dancs napja.

Kúrcsányi csak legyűrte a szocikat...

2017. november 17. 14:07
Hunhír.info

A Zoom.hu állítólag megszerezte az MSZP és a Demokratikus Koalíció 106 egyéni jelöltjének listáját, amire a szocialista és gyurcsányista arcok mellett Bokros Lajos, Fodor Gábor, az Együtt, a Párbeszéd, sőt még az LMP két társelnöke is helyet kaphat.

Magyar Menedék - Nincs kegyelem

A portál szerint tízből hat helyen a MSZP, négy helyen a DK állíthatna saját, vagy "vendégjelöltet" az egyéni körzetekben a jövő áprilisi választáson.

A 106 egyéni körzetet ennek megfelelően 62:44 arányban osztanák fel.

A Zoom.hu szerint a listán nem csak a baloldal olyan súlyos tehertételei kapnának helyet, mint Bokros Lajos vagy Fodor Gábor, de az Együtt és a Párbeszéd súlytalan mikropártjai is ráférnének, az igazi meglepetés viszont az, hogy az LMP-s Szél Bernadettnek és Hadházy Ákosnak is szorítottak helyet.

A Liberálisokat az MSZP, míg Bokrost a DK cipelné át a képzeletbeli célvonalon, az LMP két társelnöke ellen - Pest megye 2-es, és Tolna megye 1-es választókerületében - pedig nem indítanának jelöltet.

A cikk szerint az MSZP olyan hagyományosan erős körzeteit is odaadta a DK-nak, mint Salgótarján és Dunaújváros, de a szocialisták abba is belementek, hogy a DK minden megyei jogú városban, ahol legalább két választókerület van, automatikusan kapjon belőlük egyet.

A lista a két párt között másfél hónapja - Botka László süllyesztőbe kerülése óta - megindult egyeztetések gyakorlatilag végleges állapotát tükrözi.

A mai nap folyamán újabb tárgyalási fordulót tart a két párt, ám Gyurcsány Ferenc - nem meglepő módon - időhúzásra játszik, és szeretné maga alá gyűrni az MSZP-t, valószínűleg ezért ragaszkodik hozzá, hogy az Együtt-P-t is vonják be az egyeztetésekbe.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából - Jókai Lenke - Magyar AdorjánA csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából
Könyv - Bolti ár: 1 600 Ft
Internetes ár: 1 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Határtalan bűnözés - Udo UlfkotteHatártalan bűnözés
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A hunok és magyarok - Fischer Károly AntalA hunok és magyarok
Könyv - Bolti ár: 1 900 Ft
Internetes ár: 1 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Kuruc világ I. - Vadrózsa és kard - Nemere IstvánKuruc világ I. - Vadrózsa és kard
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nimród, a hun-magyarok őse - Marton VeronikaNimród, a hun-magyarok őse
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat