HunHír.info

2017. Álom hava 13. nap, Kurszán napja.

Kúrcsányi csak legyűrte a szocikat...

2017. november 17. 14:07
Hunhír.info

A Zoom.hu állítólag megszerezte az MSZP és a Demokratikus Koalíció 106 egyéni jelöltjének listáját, amire a szocialista és gyurcsányista arcok mellett Bokros Lajos, Fodor Gábor, az Együtt, a Párbeszéd, sőt még az LMP két társelnöke is helyet kaphat.

Magyar Menedék - Nincs kegyelem

A portál szerint tízből hat helyen a MSZP, négy helyen a DK állíthatna saját, vagy "vendégjelöltet" az egyéni körzetekben a jövő áprilisi választáson.

A 106 egyéni körzetet ennek megfelelően 62:44 arányban osztanák fel.

A Zoom.hu szerint a listán nem csak a baloldal olyan súlyos tehertételei kapnának helyet, mint Bokros Lajos vagy Fodor Gábor, de az Együtt és a Párbeszéd súlytalan mikropártjai is ráférnének, az igazi meglepetés viszont az, hogy az LMP-s Szél Bernadettnek és Hadházy Ákosnak is szorítottak helyet.

A Liberálisokat az MSZP, míg Bokrost a DK cipelné át a képzeletbeli célvonalon, az LMP két társelnöke ellen - Pest megye 2-es, és Tolna megye 1-es választókerületében - pedig nem indítanának jelöltet.

A cikk szerint az MSZP olyan hagyományosan erős körzeteit is odaadta a DK-nak, mint Salgótarján és Dunaújváros, de a szocialisták abba is belementek, hogy a DK minden megyei jogú városban, ahol legalább két választókerület van, automatikusan kapjon belőlük egyet.

A lista a két párt között másfél hónapja - Botka László süllyesztőbe kerülése óta - megindult egyeztetések gyakorlatilag végleges állapotát tükrözi.

A mai nap folyamán újabb tárgyalási fordulót tart a két párt, ám Gyurcsány Ferenc - nem meglepő módon - időhúzásra játszik, és szeretné maga alá gyűrni az MSZP-t, valószínűleg ezért ragaszkodik hozzá, hogy az Együtt-P-t is vonják be az egyeztetésekbe.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kozmikus Hologram - Jude Currivan PhDKozmikus Hologram
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Az óriások elveszett faja - Patrick ChouinardAz óriások elveszett faja
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Az új ember - Mary RodwellAz új ember
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Horthy Naptár 2018 - 10 DB - kedvezménnyel - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2018 - 10 DB - kedvezménnyel
Naptár - Bolti ár: 39 900 Ft
Internetes ár: 24 999 Ft
37% internetes kedvezménnyel
Maradék magyarok - Sík SándorMaradék magyarok
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat