HunHír.info

2017. Álom hava 12. nap, Víritó napja.

Újabb országos plakátkampányt indít a Jobbik

2017. november 17. 12:01
Hunhír.info

A Jobbik számít mindenkinek a tudására, aki nemcsak kormányváltást akar, de vele együtt kormányozni is akarja Magyarországot – ismertette a párt új plakátkampányának üzenetét Jakab Péter szóvivő csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Az ellenzéki politikus azt mondta: amíg a Fidesz azon dolgozik, hogyan lehet leépíteni a jogállamiság kereteit, addig pártja kormányzásra készül, és újabb országos plakátkampányt indít 1100 saját tulajdonú reklámeszközén.

Hozzátette: azt már tudják, hogy a Fidesz és a baloldal milyen kormányzati teljesítményre képes; azt elszegényedés, elvándorlás és korrupció övezi.

A Jobbik történelmi felelősségének nevezte, hogy összefogja az ellenzéki szavazókat, és szakmai alapokra helyezze a kormányzást. A mérce a magyar szív, a józan ész és a tiszta kéz – fogalmazta meg Jakab Péter, jelezve: a párt mellett álló szakértők – Varga-Damm Andrea, Steinmetz Ádám, Menyhárt Miklós – erre jelentenek garanciát.

A szóvivő értékelése szerint Vona Gábor az egyetlen miniszterelnök-jelölt, aki nem saját pártja, hanem minden magyar miniszterelnöke kíván lenni ideológiáktól függetlenül.

Jakab Pétert faggatták párttársa, Apáti István korábbi, a zsidósággal kapcsolatban megfogalmazott kijelentéseiről is. Azt felelte: ez a múlt kérdése, ők azonban már a jövő kérdéseivel kívánnak foglalkozni. A magyar társadalmat nem 2011-es rádióadások érdeklik, hanem az, hogyan tud megélni a fizetéséből, itthon tartani gyermekeit, kifizetni a hiteleket – sorolta.

A szóvivő visszautasította, hogy párttársa, Mirkóczki Ádám hazudott volna, amikor Simón Peresz volt izraeli elnök egy kijelentésével hozta összefüggésbe Apáti István nyilatkozatát. Mint mondta, irreleváns, hogy az egyik 2007-ben, a másik 2011-ben történt, ma is hivatkoznak például Gyurcsány Ferenc 2004-es kijelentésére, amikor megtagadta a határon túli magyarokat.

mti

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az óriások elveszett faja - Patrick ChouinardAz óriások elveszett faja
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel
KRESZ - 2017-es kiadás - Hack Emil szerk.KRESZ - 2017-es kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Szerencsénk volt, túléltük... - Nógrádi GyörgySzerencsénk volt, túléltük...
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 880 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Jaj, de lelkem nem tud felrepülni... - Netye Zoltán PálJaj, de lelkem nem tud felrepülni...
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A harmadik világháború küszöbén - Hernádi TiborA harmadik világháború küszöbén
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 700 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat