HunHír.info

2017. Álom hava 12. nap, Víritó napja.

Ostobaságokat beszélnek a tisztújítás előtt álló fideszesek

2017. november 16. 18:17
Hunhír.info

A mai napon a Fidesz és a KDNP önkormányzati képviselője arról tartott sajtótájékoztatót, hogy Szeged Megyei Jogú Város vezetése migránsokat akar betelepíteni az üresen álló önkormányzati lakásokba. Természetesen, semmilyen jogi alapja nincs ennek a felvetésnek. Ezzel, olyan képtelenséget sugallnak a kormányzópárt helyi képviselői, amire egyetlen egy önkormányzatnak sincs lehetősége Magyarországon.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Valójában, egy alapja van a Fidesz felvetésének: a szegediek félelmére alapozva riogasson a Soros-tervvel!
Szeretném felhívni Haág és Nógrádi képviselők figyelmét arra, hogy az Orbán-terv keretén belül több ezer migránst – sok esetben terrorista központokból – telepítettek be letelepedési kötvények formájában Magyarországra.

A gonosz Orbán-terv részének tekintjük azt is, hogy milliárdokat lopnak el a biztonsági határzár alvállalkozóitól, a rendőri állományt sok esetben nem fizetik ki és átvezénylik az ország különböző pontjairól ismeretlen területre őket.

A Jobbik többszöri kérése ellenére sem állítanak fel önálló határőrséget, a határőrizetet sokszor méltatlan körülmények között kell elvégeznie a honvédeknek.

Az Orbán-terv keretén belül családi üzleti érdekeltségébe szerették volna átjátszani a határzár kivilágítását, melyre a legesélyesebb pályázó Tiborcz István – Orbán Ráhel férje volt, de most már más üzleti érdekeltséget kerestek az ifjú „tehetségnek”.

A mai, valótlan információkat tartalmazó sajtótájékoztatójuk egy elkeseredett próbálkozás volt a szegedi Fidesz tisztújítása előtt, ami nem az Európát fenyegető migrációs krízisről szólt. Kérem Önöket, hogy a szegedi közélettől mentesítsék az Önöket nyomasztó vélt vagy valós félelmektől és inkább a városunkat építőjellegű javaslatokkal álljanak elő!

Tóth Péter a Jobbik Csongrád megye 1. OEVK országgyűlési képviselőjelöltje

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Voynich kézirat - Dr. Stephen Skinner - Rafal Prinke - René ZandbergenA Voynich kézirat
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Enki elveszett könyve - Zecharia SitchinEnki elveszett könyve
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2018 - Szabó GyörgyGyuri bácsi egészségnaptára 2018
Naptár - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Horthy Naptár 2018 - 10 DB - kedvezménnyel - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2018 - 10 DB - kedvezménnyel
Naptár - Bolti ár: 39 900 Ft
Internetes ár: 24 999 Ft
37% internetes kedvezménnyel
A 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinA 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat