HunHír.info

2017. Álom hava 12. nap, Víritó napja.

Gyurcsány üzletfele gyárthatja a lottózók játékoskártyáit

2017. november 16. 09:43
Hunhír.info

Erdős Ákos cégével, az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt.-vel írt alá szándéknyilatkozatot a Szerencsejáték Zrt. arról, hogy a nyomda legyártsa a lottózóknak tervezett játékoskártyákat – írja a Magyar Nemzet. A nyomda, amellyel az állami cég gyártatni szeretne, az egykori Állami Nyomdából lett magáncég, amelynek a tulajdonosa és elnöke Erdős Ákos.

Magyar Menedék - Migránsokk

Még szeptemberben jelent meg a hír, hogy Szerencsejáték Zrt. bevezetne egy új rendszert, amelyben regisztrálnia kellene mindenkinek, aki játszani szeretne a cég játékaival. Erről kiderült, hogy csak félig igaz, mert az állami cég tényleg szeretne bevezetni egy amolyan játékoskártyát, de nem lenne kötelező regisztrálni.

Mindenesetre a Szerencsejáték Zrt. 10 nappal azután, hogy tisztázta ezt a kérdést, szeptember 25-én szándéknyilatkozatot írt alá az ANY nyomdával, hogy 310 millió forint értékben gyártsanak ilyen kártyákat. Hogy ebből mennyi kártya jön ki, és azok mikor jelennek meg a lottózókban, az nem derült ki, és a lap kérdésére sem árulta el sem a Szerencsejáték Zrt., sem az ANY (az első, részben cáfolt hírek szerint 700 ezer darab ilyen kártyát szeretne a Szerencsejáték Zrt.).

A nyomda, amellyel az állami cég gyártatni szeretne, az egykori Állami Nyomdából lett magáncég, amelynek a tulajdonosa és elnöke Erdős Ákos. Erdőst és cégeit a Gyurcsány-kormány alatt még támadta a Fidesz, ugyanis – ahogy Erdős fogalmazott a Manager Magazinnak adott interjújában – elkövette azt a bűnt, hogy megvásárolta a Perfekt Rt. nevű céget Gyurcsány Ferenctől, aki akkor még akkor még Medgyessy Péter tanácsadójaként dolgozott. A Perfektet megvásároló cég, a Láng Holding később, Gyurcsány miniszterelnöksége alatt a Nemzeti Tankönyvkiadót is megvette.

A nagyrészt az Egyesült Államokban élő üzletember viszont nemcsak a baloldallal volt jóban, segített például Pintér Sándornak beindítani az őrző-védő cégét, miután leváltották az ORFK főkapitányi posztjáról.

Az ANY korábban is kapott már állami megrendeléseket a Fidesz-kormányok alatt, gyártott például nemzeti konzultációs íveket, nyert megbízást a MÁV-tól, a NAV-tól, a Magyar Postától is, és a 2018-as választás nyomtatványai is itt készülnek majd

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba - Agnes Golenya PurisacaA kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Globális felmelegedés-ipar - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális felmelegedés-ipar
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Maradék magyarok - Sík SándorMaradék magyarok
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Egyvilágrend - Drábik JánosEgyvilágrend
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 3 149 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kozmosz a magyar mesében - Vámos FerencKozmosz a magyar mesében
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat