HunHír.info

2017. Enyészet hava 23. nap, Makár napja.

Hurrá: New Yorkban már lehet terhesen is piálni

2017. november 14. 06:00
Tomcat - Hunhír.info

mocsar250.jpgTörvényben tiltotta meg New York városvezetése a bároknak, hogy a terhes női vendégektől megtagadják az alkoholos italok kiszolgálását. Az elképesztő döntés természetesen az "egyenjogúság" nevében született. A városháza Emberi Jogi Bizottságának pénteken kiadott határozata értelmében az ilyesfajta tilalom "a biztonságot, mint ürügyet használja fel a diszkriminációra és a hagyományos nemi szerepek erősítésére".

Magyar Menedék - Nincs kegyelem

És hát ugye tudjuk, ma már ez rosszabb, mint nyomorék csecsemőt hozni világra, mert anyuka nem bírta megtartóztatni magát.

Ugyanez a rendelkezés megtiltja a szórakozóhelyek személyzetének, a kidobóknak is, hogy a terhes nőket ne engedjék belépni. Így aztán az öntudatos "édesanyák" boldogan dorbézolhatnak hajnalig a leglármásabb klubokban, ha úgy esik jól nekik, mocsárrészegen, bedrogozva.

Az Egyesült Államokban jelenleg 19 államban büntethető a terhesség alatti italfogyasztás, mint gyermekbántalmazás. Az amerikai járványügyi hatóság és az országos tisztiorvos évek óta folytat kampányt a terhesség alatti ital- és drogfogyasztás ellen. Ennek ellenére a CDC felmérése szerint a nők 10 százaléka állapotosan is folytatja az italozást. A New York-i törvényhozás hivatkozott egy brit tanulmányra is, amely szerint a terhesség alatti alkoholfogyasztásnak semmilyen káros hatása nincsen. Ezt a tanulmányt korábban a HunHíren is bemutattukHunHíren is bemutattuk, egy szélsőséges feminista "tudós" hányta össze, és az Egyesült Királyságban is közfelháborodást váltott ki.

A jelen helyzetben az a furcsa ellentmondás alakult ki, hogy míg a bárokban kötelező figyelmeztető táblákat kitenni a terhesség alatti italozás veszélyéről, az ennek ellenére lerészegedni kívánó kismamákat mégis kötelező kiszolgálni. Ahogyan Robert Bookman, a New York-i kórházak szövetségének jogtanácsosa fogalmazott az USA Todaynek: ezt nyugodtan nevezhetjük jogi ámokfutásnak.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az új ember - Mary RodwellAz új ember
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az Illuminátusok és az új világrend - Összeesküvés elméletek sorozatAz Illuminátusok és az új világrend
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
George Soros - Andreas Von RétyiGeorge Soros
Könyv - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 3 420 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Fekete Madonna titka - Gönczi TamásA Fekete Madonna titka
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Vallomás a csodáról - Csinszka naplója - Boncza Berta (Csinszka)Vallomás a csodáról - Csinszka naplója
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat