HunHír.info

2018. Kikelet hava 22. nap, Horka napja.

Hurrá: New Yorkban már lehet terhesen is piálni

2017. november 14. 06:00
Tomcat - Hunhír.info

mocsar250.jpgTörvényben tiltotta meg New York városvezetése a bároknak, hogy a terhes női vendégektől megtagadják az alkoholos italok kiszolgálását. Az elképesztő döntés természetesen az "egyenjogúság" nevében született. A városháza Emberi Jogi Bizottságának pénteken kiadott határozata értelmében az ilyesfajta tilalom "a biztonságot, mint ürügyet használja fel a diszkriminációra és a hagyományos nemi szerepek erősítésére".

Magyar Menedék - Nincs kegyelem

És hát ugye tudjuk, ma már ez rosszabb, mint nyomorék csecsemőt hozni világra, mert anyuka nem bírta megtartóztatni magát.

Ugyanez a rendelkezés megtiltja a szórakozóhelyek személyzetének, a kidobóknak is, hogy a terhes nőket ne engedjék belépni. Így aztán az öntudatos "édesanyák" boldogan dorbézolhatnak hajnalig a leglármásabb klubokban, ha úgy esik jól nekik, mocsárrészegen, bedrogozva.

Az Egyesült Államokban jelenleg 19 államban büntethető a terhesség alatti italfogyasztás, mint gyermekbántalmazás. Az amerikai járványügyi hatóság és az országos tisztiorvos évek óta folytat kampányt a terhesség alatti ital- és drogfogyasztás ellen. Ennek ellenére a CDC felmérése szerint a nők 10 százaléka állapotosan is folytatja az italozást. A New York-i törvényhozás hivatkozott egy brit tanulmányra is, amely szerint a terhesség alatti alkoholfogyasztásnak semmilyen káros hatása nincsen. Ezt a tanulmányt korábban a HunHíren is bemutattukHunHíren is bemutattuk, egy szélsőséges feminista "tudós" hányta össze, és az Egyesült Királyságban is közfelháborodást váltott ki.

A jelen helyzetben az a furcsa ellentmondás alakult ki, hogy míg a bárokban kötelező figyelmeztető táblákat kitenni a terhesség alatti italozás veszélyéről, az ennek ellenére lerészegedni kívánó kismamákat mégis kötelező kiszolgálni. Ahogyan Robert Bookman, a New York-i kórházak szövetségének jogtanácsosa fogalmazott az USA Todaynek: ezt nyugodtan nevezhetjük jogi ámokfutásnak.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából - Jókai Lenke - Magyar AdorjánA csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából
Könyv - Bolti ár: 1 600 Ft
Internetes ár: 1 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Nimród, a hun-magyarok őse - Marton VeronikaNimród, a hun-magyarok őse
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hamis zászlós hadműveletek - Összeesküvés elméletek sorozatHamis zászlós hadműveletek
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 079 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Maradék magyarok - Sík SándorMaradék magyarok
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

szavazás

Kire szavaz április 8-án?






Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat