HunHír.info

2017. Enyészet hava 20. nap, Jolán napja.

A Jobbik Ifjúsági Tagozat országos akcióval köszöntötte a szociális ágazatban dolgozókat

2017. november 13. 17:32
Hunhír.info

November 12-e a Szociális Munka Napja, melynek alkalmából fontosnak tartottuk kifejezni elismerésünket a szféra munkavállalói felé. Családtagjaink után ők azok a személyek, akikhez támaszért, segítségért fordulhatunk nehéz élethelyzetekben. Ahogy tiszteljük és megbecsüljük családtagjainkat, úgy érdemelnek tiszteletet és megbecsülést azok, akik az egyik legszebb és legáldozatkészebb hivatást választották.

Magyar Menedék - Hamis zászlós

Tagozataink az ország számos pontján Keszthelytől Nyíregyházáig, Ózdtól a budapesti kerületeken át Csongrádig az aszfaltra készített feliratokkal köszönték meg a szociális dolgozók fáradozását több tucat különböző intézménynél. Többek között családsegítő szolgálat, családok átmeneti otthona, gyermekotthon, idősek otthona, nyugdíjas klub, hajléktalanellátó, illetve fogyatékkal élőkkel foglalkozó létesítmények előtti utcaszakaszokra írták ki krétával üzeneteink. Az elmúlt években a Semmelweis-nap, vagyis az egészségügyi és szociális dolgozók ünnepén is tartottunk hasonló flashmobokat, idén azonban szükségét éreztük külön is köszönteni a karitatív területen tevékenykedőket.

Fáradságos munkájukat köszönet illeti, annál is inkább, mert Magyarországon a szociális ágazat igen alulfinanszírozott, a munkavállalók gyalázatos bérezés mellett végzik munkájukat. Sokan elhagyták közülük az országot, azonban a teljes katasztrófa elkerülésének érdekében az itthon dolgozókat elismerésben kell részesítenünk. Ezért nemcsak ezen a napon, hanem a Jobbik kormányra kerüléséig és kormányzásunk alatt is prioritásként tekintünk arra és teszünk azért, hogy a szféra dolgozói méltó anyagi és erkölcsi megbecsülésben részesüljenek, legyen szó bérrendezésről, szolgáltatásfejlesztésről vagy épp a munkakörülmények javításáról.

Kiriák Klaudia, a Jobbik Ifjúsági Tagozat alelnöke

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Miért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról? - Dányi LászlóMiért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról?
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Vér és kereszt I. - Sosemvolt pogányok - Benkő LászlóVér és kereszt I. - Sosemvolt pogányok
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A tizenharmadik törzs - Arthur KoestlerA tizenharmadik törzs
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A harmadik világháború küszöbén - Hernádi TiborA harmadik világháború küszöbén
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 700 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az óriások elveszett faja - Patrick ChouinardAz óriások elveszett faja
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat