HunHír.info

2017. Álom hava 13. nap, Kurszán napja.

Újabb szemtanúk vallottak: Szikora fogdosta az egyik fiatal lányt

2017. november 12. 06:28
Hunhír.info

Újabb szemtanúk jelentkeztek az ATV Híradó szerkesztőségében, akik azt állítják, ők is látták, amikor Szikora János fogdosta az általa rendezett darabban játszó egyik fiatal lányt. Mindeközben az ATV szerkesztőségének Kátai István is eljuttatta közleményét, amelyben azt állítja: nem mond igazat a Vörösmarty Színház igazgatója. Szerinte az igazgatót ért vádat a személyétől független színházi etikai testületnek kellene kivizsgálnia.

Magyar Menedék - Migránsokk

Az 56 csepp vér rendezője az előadásban szereplő egyik fiatal lányt fogdosta, erről beszélt Kátai István először az ATV Híradónak, majd az Egyenes beszéd című műsorban is. Szikora János a székesfehérvári színház igazgatója, és a musical rendezője közleményben reagált a vádakra.

Azt írta: Kátai István a személyét súlyosan kompromittáló kijelentéseket tett, amely így a valóságban soha nem történt meg, ilyen jelenetnek ő soha nem voltam szereplője, szexuális zaklatás, hatalommal való visszaélés nem történt. Az igazgató arról is beszámol, hogy Kátai István soha nem volt a Vörösmarty Színház színésze, mivel ő a Vörösmarty Színház büfése volt, amely szerződését összeférhetetlen, botrányos magaviselete miatt 2016. december 14-én december 31-i hatállyal megszüntette.

Bár Szikora János közleménye szerint Kátai István soha nem volt a Vörösmarty Színház színésze az említett darab színlapján szerepel a neve, az 56 csepp vér sajtótájékoztatóján az igazgató úr mellett ült, és az előadás képein is szerepelt, valamit a színház egy helyen úgy írt róla, mint a színház színművésze.

Végül Kátai István is kiadott egy közleményt. Ebben leírja, hogy valóban ügyvezetője volt a színház gasztróbisztrójának, de e mellett a darab stáblistáján ott van a neve a főszereplők között, tehát szerinte Szikora János ezzel kapcsolatban nem mond igazat. Kátai szerint az lenne a helyes, ha etikátlan bánásmódját egy független színházi etikai testület vizsgálná ki.

Az ATV Híradó szerkesztőségét közben megkereste további két szemtanú is.

Mária ott volt a premier éjszakáján, ahol látta, amint az igazgató ölelgeti a korábban már említett lányt,
de azt nem érzékelte, hogy a lány tiltakozott volna. Ő ugyan nem tudja pontosan, mi történt, de hallott olyan híreket, hogy a lány sírva jött vissza, ahogy voltak olyanok is, akik azért távoztak hamarabb az estéről, mert már túl sok volt nekik a látottak.

A másik szemtanú is hasonló dolgokat mesélt. „Azon a konkrét estén láttam azt, hogy másképp közeledik, vagyis túlmutatóan a szakmai dolgokon, látszott rajta hogy ez szexuális irányú” – mesélte.

„Egymás mellett ültek szorosan az asztalnál a színház társalgójában, nagyon közel a pulthoz” – tette hozzá, ez pedig kívülről úgy tűnt, az igazgató úr közeledni szeretne a lány felé, és simogatta is. De ez a lánynak nem tetszett. Csaba, mint mondta, még a történtek után is többször szóba került az eset a színházban.

atv.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A dzsihád legyőzése - Dr. Sebastian GorkaA dzsihád legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 199 Ft
Internetes ár: 2 879 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A harmadik világháború küszöbén - Hernádi TiborA harmadik világháború küszöbén
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 700 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kozmosz a magyar mesében - Vámos FerencKozmosz a magyar mesében
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Matyó motívumok kifestőkönyve - Horváth ÁgnesMatyó motívumok kifestőkönyve
Könyv - Bolti ár: 1 490 Ft
Internetes ár: 1 490 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Globális agymosás - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális agymosás
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat