HunHír.info

2018. Magvető hava 17. nap, Balajtár napja.

Titó és magas rangú katonatisztje vezényelte a németajkúak kiirtását is

2017. október 30. 18:52
Hunhír.info

tito-pijade250.jpgMagyar vagyok, de mélyen érint és felháborít az a gyalázat amit Délvidéken elkövettek ártatlan emberek ellen. Erről a szörnyűségekről azonban hosszú évekig beszélni sem lehetett, titkolni kellett a fájdalmakat, veszteségeket, a megaláztatást. Ma is igyekeznek fátylat borítani rá. Többször és több helyütt szóvá tettem, nem csupán a magyarokat irtották, hanem a németajkúakat is.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

Örömmel olvasom, Önök még nem felejtették el a délvidéki vérengzéseket, sőt meg is emlékeznek róla egy rövid híradásban.

Ez a néhány tisztességes sor nem feledtetheti azt a szörnyűséget, amit az ott élő délvidéki, valamikori magyar állampolgárok elszenvedtek.

Többször és több helyütt szóvá tettem, nem csupán a magyarokat irtották, hanem a németajkúakat is. A többségében sváb település, így Dunacséb idős és fiatal lakói lettek áldozatai az úgymond kegyetlen, véres bosszúnak. Titó és magas rangú katonatisztje vezényelte a német ajkúak kiirtását is.

Elüldözték Dunacsébről a falu összes lakóját, őket is lágerekbe hurcolták. Kisgyerekek, serdülők, fiatal lányok valamint fiatal és idős asszonyok, férfiak estek áldozatul a kegyetlen megtorlásnak. Betegség, éhhalál, "szolgasors" volt a táborban élők sorsa. A környékbeli szerb parasztok a reggelente sorba állított rabok közül válogatták ki a ingyen dolgozó szolgáikat.

Néhány családnak sikerült megszökni a kényszermunkából. Egy szál ruhában menekültek át Magyarországra, vagy azonnal tovább Ausztriába, Németországba. Akinek nem sikerült elszökni, mint azoknak a szerencsétlen fiatal asszonynak akik gyermekeikkel lovas kocsin menekültek volna, lerángatták őket kicsinyeik mellől a kocsiról, és az egész vonuló hadsereg (horda) végig ment rajtuk és később meggyalázva, vérben fagyva árokpartján agyonlőtték őket.

Volt olyan német ajkú fiatal is, nem is egy, akit árvaházba vittek és szerbet neveltek belőle. Egyikőjüktől tudom mindezt, akit szerencsésen megmenekült testvére kerestetett,majd megtalált majd húsz éves korában, de semmit sem tudott keserves múltjáról, német származásáról, Titót és Sztálint éltette.

Sajnos, mindezeket az ember ellenes cselekedeteket ma sem vizsgálták ki eléggé. A szemtanúk is lassan meghalnak már. Mint ahogy a zsidó emberek sem tehettek arról, hová születtek, úgy a meghurcolt, meggyalázott, megkínzott és megölt magyarok mellett a németajkúak sem.

Magyar vagyok, de mélyen érint és felháborít az a gyalázat amit Délvidéken elkövettek ártatlan emberek ellen. Erről a szörnyűségekről azonban hosszú évekig beszélni sem lehetett, titkolni kellett a fájdalmakat, veszteségeket, a megaláztatást. Ma is igyekeznek fátylat borítani rá.
(Kiskun)

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Határzár - Dobai GáborHatárzár
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Nagy Testvér figyel - Összeesküvés elméletek sorozatA Nagy Testvér figyel
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Gyógyítások a méhészet termékeivel - Kovács József természetgyógyászGyógyítások a méhészet termékeivel
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat