HunHír.info

2018. Jégbontó hava 22. nap, Küne napja.

Ezek tényleg a viccosztályra valók...

2017. október 13. 19:17
Hunhír.info

Az Együtt és a Párbeszéd is lemondta a közös ellenzéki október 23-ai tüntetést- értesült az atv.hu több forrásból.

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

Barabás Richárd, a Párbeszéd szóvivője az atv.hu kérdésére elmondta, a héten történtek után a Közös Ország Mozgalom döntött úgy, hogy a "pártos vonalat lejjebb viszi" a megemlékezésen, ezért nekik már nem igazán "van felületük". Hozzátette: ők továbbra is nyitottak arra, hogy méltó ünneplést folytassanak, ami reményt is adhat. Barabás elmondta, annyi biztos egyelőre, hogy "az Együttel közösen, Karácsony Gergely vezetésével meg fogunk emlékezni. Hogy ennél lesz-e nagyobb megemlékezés, az most a hír frissessége miatt még nem egyértelmű". Azt is közölte, ők azt tartanák kívánatosnak, hogy október 23-ig bejelentsék, ki lesz az a 106 egyéni jelölt, aki koordinálva indul majd a választáson. Hozzátette: az már "a többieken múlik, hogy ezt hogyan lehet lezongorázni".

Közben portálunk értesüléseivel összhangban Juhász Péter is beszámolt Facebook-oldalán arról, hogy az Együtt és a Párbeszéd máshogy ünnepel. „Reméltük, hogy még változhat a helyzet, és mind a 8 párt jelen lesz egy olyan közös október 23-i ünneplésen, amely fel tudja mutatni a választási reform mögött létrejött együttműködést. Mostanra már biztos, hogy ez nem érhető el, így ez nem az a rendezvény, amit a Közös Ország Mozgalom megcélzott. Egyeztettünk a szervezőkkel is, a Párbeszéddel is, és úgy döntöttünk, hogy a kialakult helyzetben máshogy ünneplünk”- írja Facebook-oldalán Juhász Péter, az Együtt elnöke.

Szigetvári Viktor, az Együtt választmányának elnöke az atv.hu megkeresésére nem akart többet mondani a fenti nyilatkozatnál.

Ahogy tegnap beszámoltunk róla, az LMP sem megy el a rendezvényre. Hadházy Ákos, az LMP társelnöke az ATV Fórum című műsorában jelentette be, hogy pártja nem vesz részt a közös ellenzéki tüntetésen.

Gulyás Mártonék mozgalma szerette volna életre hívni a közös ellenzéki tüntetést október 23-ára. A demonstráción először úgy tűnt, hogy ott lesz a DK, az Együtt, a Liberálisok, a Modern Magyarország Mozgalom, a Momentum Mozgalom, az MSZP és a PM is.

Legutóbb az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője beszélt arról, hogy október 23-án szeretnének közös tüntetést, pártokkal és civilekkel is. Aki akkor ott a színpadon lesz, az reményei szerint az összefogás részese- mondta.

atv.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Történelmünk ősi gyökerei a Pilisben - Herczeg FerencTörténelmünk ősi gyökerei a Pilisben
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Észpörgető társasjáték - Hajnal és LegendÉszpörgető társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
A Voynich kézirat - Dr. Stephen Skinner - Rafal Prinke - René ZandbergenA Voynich kézirat
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Kuruc világ I. - Vadrózsa és kard - Nemere IstvánKuruc világ I. - Vadrózsa és kard
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Trianon naptár 2018
Trianon naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 920 Ft
52% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat