HunHír.info

2017. Magvető hava 17. nap, Balajtár napja.

Letartóztatták az oroszul káromkodó, magyar nevű magyargyűlölő ukrán ultrasovén neonácit

2017. október 05. 20:41
Hunhír.info

Letartóztatták a Karpatszka Szics nevű kárpátaljai radikális ultrasovén magyarfaló félkatonai szervezet három tagját, köztük Tarasz Deakot, a csoport parancsnokát csütörtökre virradó éjjel Ungvár belvárosában, írja a karpathir.com. Nem sokkal korábban a társaság egy közeli kocsmában randalírozott és fenyegette a vendégeket.

A rendőrségi közlemény szerint hajnali 2 órakor (kelet-európai idő) az egyik Korzó utcai kocsmából azzal hívták fel a diszpécserszolgálatot, hogy három férfi a bejárati ajtó felfeszítésével megpróbál behatolni a sörözőbe és fenyegetik a bent tartózkodó vendégeket. A helyszínre egyszerre több egységet is riasztottak, a feltételezett elkövetőket a szemtanúk személyleírása alapján a közelben elfogták.

A három férfi ellenállt a rendőri intézkedésnek, így velük szemben szükségessé vált a testi kényszer alkalmazása. Ruházatuk átkutatása során a gyanúsítottaknál késeket és gázsprayt találtak. A szemtanúk elmondása szerint a randalírozók mindannyian a Karpatszka Szics nevű kárpátaljai radikális félkatonai szervezet tagjai, egyikük Tarasz Deak, a csoport parancsnoka.

Az esetről videofelvétel készült, ami felkerült a világhálóra. A videón az hallatszik, hogy az incidens során a részeg behatolók folyamatosan szidalmazzák és fenyegetik a bent tartózkodó, halálra rémült vendégeket. Jól kivehető, hogy orosz nyelven szitkozódnak, többször is azt ordítják, hogy: „Végetek van, lemészárolunk mindenkit”. A rendőri intézkedésről videó is felkerült az egyik videomegosztó portálra, amin jól felismerhető a magyarellenességéről ismert Tarasz Deak.

A hatóságok közölték: az elkövetőket az ungvári rendőrkapitányságon előállították, kihallgatásuk után szabadon engedték őket. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

A szélsőséges nacionalistának már több barbár tette volt, ezért is fura, hogy a rendőrök azonnal kiengedték. Nemrég szövetségbe hívta a hozzá hasonló elvakult nacionalistákat, hogy együtt védjék meg Kárpátalját velünk, magyarokkal szemben. Korábban már letartóztatásban szintén volt része, Verecke térségében fegyverekkel furikáztak. Ő volt egyik főszervezője annak az ungvári tüntetésnek is, ahol “Halált a magyarokra” rigmusokat ordibáltak.

karpathir.com

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kozmosz a magyar mesében - Vámos FerencKozmosz a magyar mesében
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Jaj, de lelkem nem tud felrepülni... - Netye Zoltán PálJaj, de lelkem nem tud felrepülni...
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A dzsihád és a Nyugat öngyilkossága - Pawel LisickiA dzsihád és a Nyugat öngyilkossága
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 967 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Vér és kereszt I. - Sosemvolt pogányok - Benkő LászlóVér és kereszt I. - Sosemvolt pogányok
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat