HunHír.info

2017. Álom hava 15. nap, Bábolna napja.

Letartóztatták az oroszul káromkodó, magyar nevű magyargyűlölő ukrán ultrasovén neonácit

2017. október 05. 20:41
Hunhír.info

Letartóztatták a Karpatszka Szics nevű kárpátaljai radikális ultrasovén magyarfaló félkatonai szervezet három tagját, köztük Tarasz Deakot, a csoport parancsnokát csütörtökre virradó éjjel Ungvár belvárosában, írja a karpathir.com. Nem sokkal korábban a társaság egy közeli kocsmában randalírozott és fenyegette a vendégeket.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

A rendőrségi közlemény szerint hajnali 2 órakor (kelet-európai idő) az egyik Korzó utcai kocsmából azzal hívták fel a diszpécserszolgálatot, hogy három férfi a bejárati ajtó felfeszítésével megpróbál behatolni a sörözőbe és fenyegetik a bent tartózkodó vendégeket. A helyszínre egyszerre több egységet is riasztottak, a feltételezett elkövetőket a szemtanúk személyleírása alapján a közelben elfogták.

A három férfi ellenállt a rendőri intézkedésnek, így velük szemben szükségessé vált a testi kényszer alkalmazása. Ruházatuk átkutatása során a gyanúsítottaknál késeket és gázsprayt találtak. A szemtanúk elmondása szerint a randalírozók mindannyian a Karpatszka Szics nevű kárpátaljai radikális félkatonai szervezet tagjai, egyikük Tarasz Deak, a csoport parancsnoka.

Az esetről videofelvétel készült, ami felkerült a világhálóra. A videón az hallatszik, hogy az incidens során a részeg behatolók folyamatosan szidalmazzák és fenyegetik a bent tartózkodó, halálra rémült vendégeket. Jól kivehető, hogy orosz nyelven szitkozódnak, többször is azt ordítják, hogy: „Végetek van, lemészárolunk mindenkit”. A rendőri intézkedésről videó is felkerült az egyik videomegosztó portálra, amin jól felismerhető a magyarellenességéről ismert Tarasz Deak.

A hatóságok közölték: az elkövetőket az ungvári rendőrkapitányságon előállították, kihallgatásuk után szabadon engedték őket. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

A szélsőséges nacionalistának már több barbár tette volt, ezért is fura, hogy a rendőrök azonnal kiengedték. Nemrég szövetségbe hívta a hozzá hasonló elvakult nacionalistákat, hogy együtt védjék meg Kárpátalját velünk, magyarokkal szemben. Korábban már letartóztatásban szintén volt része, Verecke térségében fegyverekkel furikáztak. Ő volt egyik főszervezője annak az ungvári tüntetésnek is, ahol “Halált a magyarokra” rigmusokat ordibáltak.

karpathir.com

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Ezért Gyűlölnek - Bayer ZsoltEzért Gyűlölnek
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Miért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról? - Dányi LászlóMiért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról?
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Az új ember - Mary RodwellAz új ember
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A magyarság 20.000 éves történelme 4. rész - Hihetetlen MagazinA magyarság 20.000 éves történelme 4. rész
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Tárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája - Grandpierre K. Endre - Grandpierre Attila - Blaskovics JózsefTárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 6 291 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat