HunHír.info

2018. Napisten hava 21. nap, Napisten ünnepe napja.

Botokkal, láncokkal támadtak az oláh rendbontók a magyar szurkolókra

2017. szeptember 13. 06:02
Hunhír.info

roman-zaszlo-250.jpgBotokkal, láncokkal, boxerekkel rontottak rá a Kolozsvári U ultrái a Kolozsvári CFR 1907 magyar szurkolóira egy hétvégi sportrendezvényen. A véres jelenetek mintegy húsz kisgyerek szeme előtt zajlottak le – írja a Maszol. A lapnak egy szemtanú azt nyilatkozta, hogy ilyen iszonyatos etnikai gyűlölettel még soha nem szembesült.

Magyar Menedék - Migránsokk

Mint mondta, egy bérelt sportpályán szervezték meg idén nyolcadik alkalommal a KVSC Kolozs Kupa elnevezésű amatőr labdarúgótornát, erdélyi, magyarországi és szlovákiai csapatok részvételével szombaton, a Fellegváron. A családi hangulatú eseményre a házigazdák a hagyománynak megfelelően elvitték a családtagjaikat is.

A nyilatkozó szerint a sportpálya kerítésénél váratlanul a CFR ősi riválisa, a Kolozsvári U ultráinak mintegy harmincfős csapata jelent meg, akik magyar- és CFR-ellenes jelszavakat skandáltak, majd behatoltak a sporttelepre. A KVSC-sek egy csoportja fogadta, és megpróbálta kitessékelni az U-s huligánokat. Elsőre úgy tűnt, hogy elhagyják a helyszínt az U ultrái, ám nem sokkal később visszatértek, de akkor már előkerültek az addig a derekuk köré tekert láncok, a boxerek és a kapunál elrejtett botok. A szemtanú szerint lánccal ütötték-vágták az ott lévőket, és megrugdosták őket. Végül sikerült az ultrákat elzavarni, de a férfi szerint az ügy azért problémás, mert kisgyermekek szeme előtt történt.

Később a díjátadón ismét feltűntek az ultrák, akik a közeli erdőbe csalogatták a szurkolókat, hogy ott mérjék össze az erejüket. A „KVSC 1907” szurkolói csoport feljelentést tesz a rendőrségen.

A kolozsvári CNC televíziónak nyilatkozva a Kolozsvári U menedzsere, Ioan Ovidiu Sabău elítélte a csapata szurkolóinak magatartását.

mno

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

GMO - A pusztítás magjai - F. William EngdahlGMO - A pusztítás magjai
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A sorsformáló 9+1 hónap - Orosz Katalin - S. Nagy ZitaA sorsformáló 9+1 hónap
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 3 024 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hamis zászlós hadműveletek - Összeesküvés elméletek sorozatHamis zászlós hadműveletek
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 079 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat