HunHír.info

2017. Áldás hava 26. nap, Kádán napja.

Kúriai bíróként dolgozik Soros magyarországi erős emberének a felesége

2017. július 17. 09:28
Hunhír.info

justicia250.jpgKúriai bíróként akár politikai ügyekben is ítélkezhet a Soros-pénzből, vállaltan kormánybuktató céllal működő Eötvös Károly Közpolitikai Intézet elnökének felesége – derült ki a Tűzfalcsoport blogbejegyzéséből. Az amerikai tőzsdespekuláns által támogatott Majtényi László mögé az egész baloldal beállt a tavaszi elnökválasztás alkalmával, neje pedig eközben akár választási ügyekre is hatással lehet.

Magyar Menedék - Migránsokk

Kárpáti Magdolna a legfelsőbb bírói fórum adó-, vámjövedék- és illeték-, valamint a pénzügyi felügyeleti és a választási ügyekben illetékes V. számú közigazgatási tanácsának tagja. A Magyar Idők szerint korábban szó volt arról, hogy a nyilvánvaló összeférhetetlenség miatt Darák Péter főbíró másik tanácsba osztja be Kárpáti Magdolnát, ez azonban mindmáig nem történt meg.

HŰSÉGES POSZTKOMMUNISTA KÁDEREK LAPULNAK A BÍRÓSÁGOKON

A blog írói kitértek rá, hogy a szintén kúriai bíró Mészár Róza többször volt a szocialisták alkotmánybíró-jelöltje, férje pedig az a Varga Jenő, aki a Vectigalis Zrt. korábbi vezetőjeként Gyurcsány Ferenccel sajtóinformációk szerint is kitűnő kapcsolatokat ápol. Önmagában ennek talán nem lenne komolyabb jelentősége, ha nem éppen ő lett volna az, aki az MSZP elnökét, Molnár Gyulát néhány éve felmentette az ellene folyó büntetőeljárás végén.

A Tűzfalcsoportnál felfigyeltek továbbá arra, hogy Cserni János, a Fővárosi Törvényszék korábbi büntetőbírája, aki jelenleg az Országos Bírósági Hivatal (OBH) szervezetfejlesztési és koordinációs főosztályán dolgozik, a Fővárosi Törvényszék elnöke akar lenni. Cserni is a balliberális oldal régi harcosa, akinek több szemléletes ügye volt már. 2004-ben, általános felháborodást keltve, letöltendő börtönbüntetésre ítélte Bencsik Andrást, a Magyar Demokrata főszerkesztőjét egy Mécs Imre által indított rágalmazási perben. Ezt a Legfelsőbb Bíróság enyhítette pénzbüntetésre.

Ugyanez a Cserni 2006 őszén nyílt levélben állt ki Gyurcsány Ferenc mellett. 2010-ben aztán fegyelmi eljárást indított ellene a Fővárosi Törvényszék elnöke, amiért megalázó pamfletet írt a 2006-ban a rendőrök által megvert Révész Máriusz fideszes politikusról. Ezt a Galamus nevű balliberális hisztériaportálon jelentette meg, amelynek egyik alapítója is ő volt.

SOROS MINDEN EREJÉVEL HATÓKÖRÉBE VONJA AZ ÜGYVÉDEKET

A Tűzfalcsoport kiemelte továbbá, hogy szoros együttműködés van a Soros György hálózata által támogatott Magyar Helsinki Bizottság és az ügyvédi kamarák között; az elmúlt két évben legalább három képzést szerveztek ügyvédeknek a helsinkisek. A milliárdos befolyása azonban talán még nagyobb az Európai Ügyvédi Kamarák Tanácsára, amelynek közvetlen támogatója a Soros György-féle Nyílt Társadalom Alapítvány.

pestisrácok.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Nem jöttünk mi sehonnan sem DVD - Jelenczki IstvánNem jöttünk mi sehonnan sem DVD
DVD - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 970 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Horthy Naptár 2018 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Isten Nekünk háttal 1914-1918 - Vetési Tamás CsabaIsten Nekünk háttal 1914-1918
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Ész és Hit - Czakó GáborÉsz és Hit
Könyv - Bolti ár: 2 730 Ft
Internetes ár: 2 321 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Auschwitz parancsnoka voltam - Martin BroszatAuschwitz parancsnoka voltam
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

A HunHír barátai

Legolvasottabb hírek

HunHír-Tudósító

Képtárak

Felhívások

Közlemények


Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
© 2002-2017 Rockszerda
Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat