HunHír.info

2018. Szelek hava 27. nap, Dancs napja.

Magyarokat gyilkoltak volna a cigányok – A rendőrség nem tesz semmit?

2017. június 16. 18:39
Hunhír.info

ciganybunozes250.jpgMoholon cigányok lincseltek meg magyarokat, akik egy fiatal lány bántalmazását akadályozták meg. Ezután a támadók fegyverekkel is rájuk lőttek. Most menekülni kényszerülnek a Délvidékről, írja a Vajdaság Választ Facebook csoport, ahol az egyik sértett, Német Gábor beszámolóját közzé.

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

A megjelent szöveget változtatás nélkül közöljük:

„Május 27-én, szombat este arra léptünk ki a barátommal egy szórakozóhelyről, hogy négy roma a hajánál fogva rángat egy húsz év körüli magyar lányt. Erre reagálva kiszabadítottuk a lányt, aminek az lett a következménye, hogy összeszaladt pillanatok alatt tizenhat roma ajkú, amelyből kilenc engem kezdett el rugdosni, a többit pedig a barátom probálta távol tartani, amíg a rendőrök ki nem értek. Na és, amikor kiértek azt láttuk, hogy jóformán, mint rokon a rokont üdvözlik egymást. Se mentőt nem hívtak, azt is én kérdeztem meg, hogy most nekem kell mentőt hívnom, vagy mi lesz. Erre reagálva szóltak a mentőknek. Tiszta vérben volt a fejem, amihez a végén csatolok egy másnap reggeli képet. Az ínszalag elszakadt a jobb bokámban, a számból és a fejemből folyt a vér. A romák igazoltatás után kilencen ültek be egy Yugo Florida típusú gépkocsiba. Amikor a rendőrt számon kértem, hogy ez most hogy van. A válasz az volt, hogy ő nem tud mindenre odafigyelni. Habár a romák teljesen ittasak voltak, se elővezetve nem lettek, sem alkoholszondáztatás nem történt. Engem beszállítottak a kórházba és megállapították, hogy a fejem be van verve, a szám felszakadt, az ínszalag a lábamban elszakadt. Hétfőn reggel még jobban meglepődtem, mikor önként bementem a rendőrségre, hogy megnézzem itt mi van az üggyel. Azt mondták, hogy én ne foglalkozzak az üggyel, majd ők hívnak bennünket, meg a két tanút is, ami azóta sem történt meg. Most már hivatalos forrásból is megtudtam, hogy öt roma ellen szabálysértési eljárást indítottak. Habár, ahogy az elején is mondtam, amit tanúkkal is alá tudok támasztani, hogy csak engem kilencen rugdostak. Később nem hivatalos forrásból, de megtudtam, hogy pont annak a bandának a részére akadtunk, amelyek a betörésekért is felelősek, már idestova három éve. Ma lesz Adán lakossági fórum a városházán, mivel minden hétre legalább egy betörés jut Ada községben.

Eltelt egy kis idő, mondhatom keddig (június 13-ig), mikor a fülünkbe jutott, hogy fenyegetve vagyunk a roma elkövetők felől. Ennek véget vetve a barátommal kedd este elmentünk hozzájuk, hogy ennek véget vessünk. A sztoriból az lett, hogy kézifegyverekkel lövöldöztek ránk. Szerencsére le tudtunk lépni. Bementünk a rendőrségre, de addig az utcabeliek már jelentették a lövöldözést. Kb. 40-50 golyót lőttek ki ránk. Az autómat öt golyó találta el. A folytatás pedig az, hogy a romák közül már egy párat behoztak a rendőrségre, majd egy óra múlva papírokkal a kezükben távoztak. Ami nekünk hihetetlen volt, a rendőrség azt állította, hogy nem találtak töltényhüvelyt, ami szerintem nonszensz. Három kiskorú gyermekem van, akiket ezután ki kellett menekítenem Adáról, a feleségemmel együtt a családi házunkból. Odáig jutottam, hogy ma értesítettem a magyar konzulátust is az esetről, mivel az egész családom kettős állampolgár. Üdvözlettel: Német Gábor”

délhír

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Magyar ősmesék - Bíró LajosMagyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 800 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
21% internetes kedvezménnyel
A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Abszurditások világa - Bogár LászlóAbszurditások világa
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Miért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról? - Dányi LászlóMiért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról?
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
0% internetes kedvezménnyel
George Soros - Andreas Von RétyiGeorge Soros
Könyv - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 3 420 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat