HunHír.info

2017. Álom hava 17. nap, Tugurkán napja.

Londonban sej, van számos hulla

2017. június 05. 21:31
Tomcat - Hunhír.info

iszlam-allam-fegyveresei.jpgHúsz évvel ezelőtt a boszniai Srebrenicában muszlimokat mészároltak le szerb szélsőségesek. A borzalmas gaztettre ma is minden évben emlékeznek a túlélők és családjaik, s minden alkalommal elhangzik: soha nem felejtünk, és ezt soha többé nem akarjuk. De vajon milyen alapon várják el tőlünk, nem muszlim európai fehérektől, hogy azonnal töröljük az emlékeinkből a múlt heti, az azelőtti vagy az azt megelőző muszlim terrorcselekményeket, és tegyünk úgy, mintha nem történtek volna meg? Jönnek-mennek a halálosztó teherautók, imitt-amott elgázolnak pár tucat angolt, franciát, németet, aki épp arra jár. Jön aztán a rendőrség, kétségbeesetten próbálják uralni a helyzetet, aztán elfognak valami agyatlan, begőzölt nyomorékot, akinek nagyjából az volt az egész élete eredménye, hogy megtanult járni, nagyjából beszélni, és machetével összevissza kaszabolni. Ezzel minden meg van oldva.

Magyar Menedék - Karácsonyi ajánlatok 2017

De senki nem teszi fel a kérdést, hogy lehet az, hogy egy állítólag erős nemzet fővárosának kellős közepén két-három sivatagi suttyó, akiknek nagyjából annyi katonai képzettségük van, amennyit a Call of Dutyból összeszedtek, zavartalanul mészárolhat le bárkit a nyílt utcán, mert ennek az állítólag erős nemzetnek a férfitagjai rémülten, dermedten állnak, és nem képesek legyőzni a gyermekkoruktól beléjük sulykolt alapvetést, hogy "az erőszak rossz". Egy sem fut oda, kapja el a terrorista kezét, csavarja ki belőle a kést, és rúgja úgy tökön, hogy odahaza felsír a kecske, mert mostantól nincs több móka a gazdival. Egy sem vesz elő egy csavarkulcsot, bicskát, kap fel egy bárszéket vagy valamit, amikor egy ilyen álláhuákbár beront az étterembe, hogy öljön.

A liberális nevelés erősebb az életösztönnél. Legyőzi az embert, legyőzi az életet. A halált szolgálja. Legyen ez lecke azoknak, akik azt hiszik, békével, szeretettel és Katy Perry-klipekkel megoldható a helyzet.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Horthy Naptár 2018 - 10 DB - kedvezménnyel - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2018 - 10 DB - kedvezménnyel
Naptár - Bolti ár: 39 900 Ft
Internetes ár: 24 999 Ft
37% internetes kedvezménnyel
Miért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról? - Dányi LászlóMiért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról?
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Nyolcszázezer - Bogár IldikóNyolcszázezer
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Jó vadászatot! - Ilosvay FerencJó vadászatot!
Könyv - Bolti ár: 2 700 Ft
Internetes ár: 2 295 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba - Agnes Golenya PurisacaA kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat