HunHír.info

2018. Napisten hava 20. nap, Zajzon napja.

Őrjöng a libsi tábor: „eltérítették” kedves jelképeiket a „nácik”

2017. május 07. 07:52
Tomcat - Hunhír.info

buzi-balerinak.jpgNincs ok tagadni: a liberális-baloldali körök rettegnek az Internet névtelenségéből hihetetlen hatékonysággal támadó 4chan.org közönségétől. A teljesen névtelen és lenyomozhatatlan fórumon összegyűlt antiliberálisok elképesztő sikerességgel torpedózzák meg kampányaikat, törik fel befuttatni kívánt jelöltjeik postafiókjait (éppen most Emmanuel Macronét), azonosítják eltakart arccal őrjöngő aktivistáikat. Mint valami névtelen-arctalan, mindenhol jelenlevő hidra, a 4chan jön, betart és romba dönti álmaikat. Néha olyan frontokon támadnak sikerrel, ahol nemhogy nem vártak ilyesmit, de fel sem tételezték, hogy egyáltalán támadható.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

Az internetes trollok ellen a fősodratú média kétségbeesetten próbálja felvenni a harcot. A liberális sajtó a szokásos felütéssel tudósít minden eseményről, amelyben ők a "jók", a "bátrak", a "méltóságteljesek" és "kifinomultak", akik egymaguk állnak a vártán a barbár hordákkal szemben. A liberális sajtó a 4chan által elterjesztett mémeket, jelképeket próbálja hitelteleníteni, azt remélve, hogy ezzel kifogják a vitorlájukból a szelet - de hiába, mert egyrészt a trollok ballisztikus ívben tesznek a nyavalygásukra, másrészt minden egyes tiltakozás, lejáratás, szánalmas kapálózás csak erősíti őket.

Az amerikai elnökválasztás során vált közismert jelképpé Pepe, a béka, egy zöld rajzfilmfigura. Válaszként a Rágalmazásellenes Liga "önkényuralmi jelképpé" avatta, és Hillary Clinton felháborodott beszédet tartott a "fehér szupremácista figura" ellen. De ezzel csak nevetségessé tette magát. A 4chan népe, látva az új stratégiát, fordított a sajátján. Ahelyett, hogy új jelképeket dobtak volna be, az ellenfél térfelére mentek, és saját magukat kezdték támadni, olyan eleganciával zavarva össze a liberálisokat, hogy Szun Ce elégedetten hajtana fejet. Különböző, liberálisok által látogatott fórumokon ugyanis azt kezdték terjeszteni, hogy a világszerte ismert "oké" kézjelzés - a hüvelyk- és mutatóujj összeérintése - fehér szupremácista szimbólum, mert az ujjak a WP (White Power) betűket adják ki. "Bizonyítékként" több képet is bemutattak "nácinak" kikiáltott közszereplőkről, akik ezt a jelet mutatták.

Több se kellett a Tumblr és a Reddit oldalain nyüzsgő ostoba antifasisztáknak. Rögtön szent háborút indítottak az "oké" ellen, és rövidesen már "szakértők" aggodalmaskodtak a "titkos bandajelek" miatt, amelyeket természetesen haladéktalanul be kell tiltani. A következő lépésben azt is sikerült megetetni velük, hogy a V formában feltartott ujjak - ahogyan Winston Churchill is mutatta - a genderellenes "homofóbia" jelképei, mert azt jelentik, "csak két nem van". És ezt is megették az idióták, ismét sajtótéma lett az "újabb rasszista jelkép".

És most jött az igazi csavar. A 4chan nyíltan elkezdte használni a homoszexuális mozgalom szivárványos zászlóját és a liberálisok által imádott "diversity" (sokszínűség) szót - a liberális fajkeverési politika elleni mozgalom jelképeként! Alig kellett hozzá néhány nap, hogy a szivárványzászló jelentése megváltozzon, és a liberálisok őrjöngve támadni kezdjék a nemrég még könnyek közt csókolgatott jelképüket. Most már számos alt-right és konzervatív oldalon láthatjuk az "eltérített" zászlót, "Támogasd a sokszínűséget - Nem a fajkeveredésre" jelszóval, sokszor egy barna "szivárvánnyal" jelezve, mi lesz belőle, ha a szivárvány színeit összekeverik.

Tanulság? Soros György minden pénze és rafinériája nem ér fel egy rakás autistával, akik pusztán a hecc kedvéért kavarják a balhét.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Tatárlaka és Tordos üzenete - Mandics György Záhonyi AndrásTatárlaka és Tordos üzenete
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 880 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2018 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Határzár - Dobai GáborHatárzár
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A lázadás éve - Görgényi Tamás - G. Fodor Gábor - Fűrész Gábor - Ketipisz SztavroszA lázadás éve
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 500 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Hősök naptára 1917-1918
Hősök naptára 1917-1918
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat