HunHír.info

2017. Áldás hava 20. nap, Bátor napja.

Őrjöng a libsi tábor: „eltérítették” kedves jelképeiket a „nácik”

2017. május 07. 07:52
Tomcat - Hunhír.info

buzi-balerinak.jpgNincs ok tagadni: a liberális-baloldali körök rettegnek az Internet névtelenségéből hihetetlen hatékonysággal támadó 4chan.org közönségétől. A teljesen névtelen és lenyomozhatatlan fórumon összegyűlt antiliberálisok elképesztő sikerességgel torpedózzák meg kampányaikat, törik fel befuttatni kívánt jelöltjeik postafiókjait (éppen most Emmanuel Macronét), azonosítják eltakart arccal őrjöngő aktivistáikat. Mint valami névtelen-arctalan, mindenhol jelenlevő hidra, a 4chan jön, betart és romba dönti álmaikat. Néha olyan frontokon támadnak sikerrel, ahol nemhogy nem vártak ilyesmit, de fel sem tételezték, hogy egyáltalán támadható.

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

Az internetes trollok ellen a fősodratú média kétségbeesetten próbálja felvenni a harcot. A liberális sajtó a szokásos felütéssel tudósít minden eseményről, amelyben ők a "jók", a "bátrak", a "méltóságteljesek" és "kifinomultak", akik egymaguk állnak a vártán a barbár hordákkal szemben. A liberális sajtó a 4chan által elterjesztett mémeket, jelképeket próbálja hitelteleníteni, azt remélve, hogy ezzel kifogják a vitorlájukból a szelet - de hiába, mert egyrészt a trollok ballisztikus ívben tesznek a nyavalygásukra, másrészt minden egyes tiltakozás, lejáratás, szánalmas kapálózás csak erősíti őket.

Az amerikai elnökválasztás során vált közismert jelképpé Pepe, a béka, egy zöld rajzfilmfigura. Válaszként a Rágalmazásellenes Liga "önkényuralmi jelképpé" avatta, és Hillary Clinton felháborodott beszédet tartott a "fehér szupremácista figura" ellen. De ezzel csak nevetségessé tette magát. A 4chan népe, látva az új stratégiát, fordított a sajátján. Ahelyett, hogy új jelképeket dobtak volna be, az ellenfél térfelére mentek, és saját magukat kezdték támadni, olyan eleganciával zavarva össze a liberálisokat, hogy Szun Ce elégedetten hajtana fejet. Különböző, liberálisok által látogatott fórumokon ugyanis azt kezdték terjeszteni, hogy a világszerte ismert "oké" kézjelzés - a hüvelyk- és mutatóujj összeérintése - fehér szupremácista szimbólum, mert az ujjak a WP (White Power) betűket adják ki. "Bizonyítékként" több képet is bemutattak "nácinak" kikiáltott közszereplőkről, akik ezt a jelet mutatták.

Több se kellett a Tumblr és a Reddit oldalain nyüzsgő ostoba antifasisztáknak. Rögtön szent háborút indítottak az "oké" ellen, és rövidesen már "szakértők" aggodalmaskodtak a "titkos bandajelek" miatt, amelyeket természetesen haladéktalanul be kell tiltani. A következő lépésben azt is sikerült megetetni velük, hogy a V formában feltartott ujjak - ahogyan Winston Churchill is mutatta - a genderellenes "homofóbia" jelképei, mert azt jelentik, "csak két nem van". És ezt is megették az idióták, ismét sajtótéma lett az "újabb rasszista jelkép".

És most jött az igazi csavar. A 4chan nyíltan elkezdte használni a homoszexuális mozgalom szivárványos zászlóját és a liberálisok által imádott "diversity" (sokszínűség) szót - a liberális fajkeverési politika elleni mozgalom jelképeként! Alig kellett hozzá néhány nap, hogy a szivárványzászló jelentése megváltozzon, és a liberálisok őrjöngve támadni kezdjék a nemrég még könnyek közt csókolgatott jelképüket. Most már számos alt-right és konzervatív oldalon láthatjuk az "eltérített" zászlót, "Támogasd a sokszínűséget - Nem a fajkeveredésre" jelszóval, sokszor egy barna "szivárvánnyal" jelezve, mi lesz belőle, ha a szivárvány színeit összekeverik.

Tanulság? Soros György minden pénze és rafinériája nem ér fel egy rakás autistával, akik pusztán a hecc kedvéért kavarják a balhét.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Ész és Hit - Czakó GáborÉsz és Hit
Könyv - Bolti ár: 2 730 Ft
Internetes ár: 2 321 Ft
15% internetes kedvezménnyel
XII. Piusz és a zsidók - Gordon ThomasXII. Piusz és a zsidók
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Ön-Tér-Kép I-II - Jelenczki IstvánÖn-Tér-Kép I-II
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Magyarország álomtörténete 1929-1941 - Rácz AndrásMagyarország álomtörténete 1929-1941
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

A HunHír barátai

Legolvasottabb hírek

HunHír-Tudósító

Képtárak

Felhívások

Közlemények


Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
© 2002-2017 Rockszerda
Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat