HunHír.info

2017. Magvető hava 17. nap, Balajtár napja.

Párizs a gonosz, agresszív, beilleszkedésképtelen négerek, egyebek „BAKONYA”

2017. február 15. 20:52
Hunhír.info

menekulttabor-250.jpgMostanra már öt előváros vált no-go zónává. A maszkos tömeg autókat gyújt fel, sokszor hallani Allahu Akbar kiáltásokat, miközben a rettegő lakosok nem mernek kilépni az utcára. A károk már több millió forintra rúgnak, és egyelőre nem látni, mikor és hogyan tudnának véget vetni a zavargásoknak - írja az Express.

Magyar Menedék - Migránsokk

Vasárnap este Argenteuilban egy nagyjából 50 fős csoport vonult maszkban az utcákra, a rendőrök 11 embert vettek őrizetbe, miután a vandálok buszmegállókat és autókat gyújtottak fel. Ugyanekkor Les Ulis-ban a tömeg a rendőrkapitányságot ostromolta: Molotov-koktélokat és acélgolyókat dobáltak, három rendőrautó pedig teljesen kiégett.

Szombaton tömegek lepték el Bobigny utcáit: a 2000 randalírozót könnygázzal oszlatta a rendőrség - írja a The Local.

Az elővárosi rendőrkapitányságok vezetői segítségért könyörögnek, mert tisztán látják: egyedül nem tudják megfékezni a maszkos betolakodó bandákat. Sokak szerint félő, hogy a zavargási hullám továbbterjed, és több francia nagyvárost is elérhet. Akkor pedig végleg elszabadul a pokol - mint 2005-ben.

Azok a sötét napok még mindig kísértik a párizsiakat. Akkor francia elnök kénytelen volt szükségállapotot hirdetni, miután fiatal csapatok napokon át rendszeresen lángba borították a külvárosokat. Akkor két színesbőrü tolvaj szutyok halála miatt váltak csatatérré az utcák: a bűnözők a rendőrség elől menekülve egy trafóház kerítésre másztak fel, amelybe áramot vezettek. A sötét bőrűek meghaltak, a zavargók szerint a rendőri zaklatás miatt. A zendülés végére közel tízezer autó égett el, a vandálok 300 épületet rongáltak meg, két rendőrt pedig súlyos lőtt sérüléssel szállítottak kórházba.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Káldeától Ister-Gamig I-II-III - Badiny Jós FerencKáldeától Ister-Gamig I-II-III
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 8 091 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Voynich kézirat - Dr. Stephen Skinner - Rafal Prinke - René ZandbergenA Voynich kézirat
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Emlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből - Széll Kálmánné Vörösmarty IlonaEmlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Zúgó nyilak - Karczag GyörgyZúgó nyilak
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész. - Andreas MoritzAz egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész.
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat