HunHír.info

2017. Magvető hava 19. nap, Villám napja.

Elengedték a 6 éves kislányt megerőszakoló PAKISZTÁNI BETOLAKODÓT

2017. február 15. 16:56
Hunhír.info

Húsz hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a német bíróság azt a 27 éves pakisztáni betolakodót, aki megerőszakolt egy hat éves kislányt egy berlini migránsközpontban. A történet a világsajtót is körbejárta, ugyanis a tragédiának itt még nincsen vége: a gyermek apja később rátámadt az elkövetőre, de a rendőrség ekkor már jelen volt és golyót repített a dühöngő édesapába, aki nem sokkal később egy közeli kórházban meghalt.

Az erőszakolónak nem esett bántódása, elfogták, és sorsát az igazságszolgáltatásra bízták.

Három áldozat, egy elengedett bűnös

A bírósági ítélet után a gyermek anyja nem találta a szavakat: “Hogyan történhet ez? Be kellene zárni egy olyan helyre, ahol nem tudja ezt újra megtenni!”. A nő hangosan kiáltozott a tárgyalóteremben, mikor megtudta, hogy szabadon engedik a bűnöst, aki tönkretette a családja életét.

A tárgyaláson az is elhangzott, milyen természetes módon terelgette a férfi a menedékkérő központban a hat éves kislányt egy csendes helyszínre, ahol nem kellett attól tartania, hogy bárki is megzavarhatja. “Ezt tettem, csak úgy spontán megtörtént. Nem terveztem el előre” – ismerte be tettét.

A kislány családja az apa halála előtt négy hónappal érkezett Berlinbe. A családfő azonnal feljelentette az elkövetőt, de mikor a rendőrség bilincsben kísérte ki a pakisztánit a központból, nem bírta türtőztetni magát. Elordította magát, hogy “nem menekülsz”, és késsel ugrott rá az elvezetett férfira.

Mikor a rendőrség megérkezett a berlini Moabit negyedbe, hogy letartóztassák az erőszakolót, a gyermek apját több embernek kellett visszatartani. Megpróbálták elkerülni, hogy a “tömeg akarata” érvényesüljön az igazságszolgáltatás helyett. A kislánnyal történteket egy 18 éves szíriai menedékkérő mesélte el részletesen, aki végignézte a szeptember 27-i kezdetű tragédia kezdetét. Elmondása szerint a Tayyab nevű pakisztáni migráns a kislány mellett ült, és mobilján zenét hallgatott. Nem sokkal később mindketten eltűntek, és egy fészer mögött találtak rájuk. A férfi a ruhátlan kislányon feküdt, le kellett róla cibálni.

Új városba menne az erőszakoló

A bíró azzal védekezett, hogy a támadás viszonylat “rövid ideig tartott”, és az erőszakoló bevallotta tettét, így a többi esethez hasonlóan ő is csak enyhébb büntetést kap. Azt is hozzátette, hogy mivel a vádlott mindent töredékesen elmesélt, a kislánynak nem kell elmesélnie azt, hogy mi történt vele.

Az erőszakoló 2015-ben érkezett Berlinbe, politikai menekültként szerepel a nyilvántartásban. Felfüggesztett börtönbüntetése után kérelmezte, hogy töröljék nevét a berlini regisztrációs rendszerből, hogy “az incidens” után egy másik városban kérhessen menedéket.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Voynich kézirat - Dr. Stephen Skinner - Rafal Prinke - René ZandbergenA Voynich kézirat
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Tárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája - Grandpierre K. Endre - Grandpierre Attila - Blaskovics JózsefTárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 6 291 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Enki elveszett könyve - Zecharia SitchinEnki elveszett könyve
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Észpörgető társasjáték - Hajnal és LegendÉszpörgető társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat