HunHír.info

2017. Magvető hava 22. nap, Előd napja.

Spöttle: Soros állhat a brit exkém mögött

2017. január 13. 13:44
Hunhír.info

kem.jpgA Buzzfeed News című amerikai portál szerdán teljes terjedelmében közölte a Donald Trumpról szóló részletes hírszerzési jelentést, amelynek hitelességét egyelőre nem igazolták, és amelyet - meg nem erősített hírek szerint - egy, a szakmájában elismert, de már visszavonult brit kém írt. Christopher Steele korábban a brit titkosszolgálat kötelékében dolgozott, Moszkvában és Párizsban is.

Georg Spöttle az M1 Ma reggel című műsorában azt mondta: ez egy kabátlopási ügy, ellopták a kabátom, de a hír már úgy jön vissza, hogy én loptam a ruhatárban.

Felhívta a figyelmet, hogy a megválasztott elnök szennylapnak nevezte a Buzzfeedet.

A biztonságpolitikai szakértő szerint meg akarják akadályozni, hogy Trump úgy jelenjen meg a nyilvánosság előtt, mint egy szimpatikus, karakán, korrekt ember. Trumpot azonban nem kell félteni, „nem egy matyó hímzés” – fogalmazott.

Bírálói azzal érvelnek, meg kell akadályozni, hogy az Egyesült Államok elnöke Vlagyimir Putyin orosz elnöknek az ölebe legyen. Igyekeznek a Moszkva-közelséget, Trump szimpátiáját negatív színben feltüntetni, kihasználni – magyarázta.

Lukóczki Gábor, az MTVA Los Angeles-i tudósítója azt mondta: a brit ügynököt megbízható forrásnak tartják, aki kitanulta a kémkedést, jól ismeri Oroszországot. Érthetőnek tartják, hogy a forrásait nem nevezte meg, hiszen egy titkosszolgálati munkánál ez természetes. Mindez azonban nem jelenti azt, hogy minden, amit a jelentés tartalmaz, igaz is lenne. Az amerikai titkosszolgálat mindenesetre érdemesnek találta a jelentést, hogy tájékoztassa arról Barack Obama leköszönő és Donald Trump megválasztott elnököt.

A jelentés tartalmát egyébként a CNN is közölte, és más orgánumok is átvették – jegyezte meg.

Georg Spöttle a műsorban azt mondta: Christopher Steele egy privát cég tulajdonosa. Akár lehet egy Soros Györgyhöz közelálló cég is mögötte – hangoztatta a biztonságpolitikai szakértő, aki emlékeztetett arra, hogy tőzsdei hírek szerint a magyarORSZÁGI ZSIDÓ származású amerikai milliárdos egymilliárd dollárt vesztett Donald Trump megválasztásával.

Érdekesnek nevezte azt, hogy Chritopher Steele két napja eltűnt. Ő azt mondta, illegalitásba vonul, mert fél az oroszoktól. Spöttle álláspontja szerint az oroszok nem bántanák Steele-t, mert ha megtalálnák egy golyóval a fejében a Sohóban, akkor egyértelmű lenne, hogy ő szivárogtatott nekik. Lehet, hogy épp azt akarja alátámasztani, valóban létezik egy ilyen dosszié – vélelmezte.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kedvet virágoztató magyar népmesék - Dömötör Sándor (szerkesztő)Kedvet virágoztató magyar népmesék
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Béke Ösvénye az Alpoktól az Adriáig - Az Isonzó front útikönyve
A Béke Ösvénye az Alpoktól az Adriáig - Az Isonzó front útikönyve
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
9% internetes kedvezménnyel
A magyarság 20.000 éves történelme 4. rész - Hihetetlen MagazinA magyarság 20.000 éves történelme 4. rész
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Voynich kézirat - Dr. Stephen Skinner - Rafal Prinke - René ZandbergenA Voynich kézirat
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Szkítáktól a Kárpát hazáig - Aradi ÉvaSzkítáktól a Kárpát hazáig
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 210 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat