HunHír.info

2019. Jégbontó hava 20. nap, Álmos napja.

Az amerikaiak menekítik ki az ISIL aranyát az Eufrátesz völgyéből

aranyrudak_500.jpgAz amerikaiak által irányított katonai koalíció több tonna aranyat menekített ki az Iszlám Állam utolsó állásaiból az Eufrátesz folyó völgyéből, egy a terror szervezettel kötött megállapodás értelmében. ,,Amerikai helikopterek nagy mennyiségű aranyat tartalmazó dobozokat menekítettek ki, melyeket korábban az Iszlám Állam rejtett el Al-Dashisha térségében, mely Al-Shaddadah városától keletre található.,,A helyi források szerint az arany elszállítását intéző ISIS parancsnokokat az amerikai koalíció gépei szintén kimenekítették.

A lefejezések nem zavarták, de most már visszatérne Angliába az „IÁ menyasszonya"

2019. február 20. 09:17

isis-lefejez-250.jpgMegvonta az állampolgárságot a brit belügyminisztérium attól a fiatal nőtől, aki négy éve, "még gyermekként" két barátnőjével Szíriába utazott, és ott csatlakozott az Iszlám Állam nevű terrorszervezethez, és nemrégiben jelezte, visszatérne az Egyesült Királyságba.

A magyarokat lemigránsozó Euronews-riporter egy kolosszális seggfej

2019. február 20. 06:55

menekultek250.jpgA sorosista Euronews munkatársa megpróbálta összemosni az illegális bevándorlást a munkaerő szabad áramlásával, de Szijjártó Péterben emberére talált. A magyar diplomácia első embere azonban alaposan helyretette a honfitársainkat lemigránsozó McCaffrey-t, és elmagyarázta neki, hogy mi a különbség a szabad munkaerő-áramlás (amely ráadásul az Európai Unió egyik alapelve is) és az illegális migráció között.


A palesztinok állítása szerint Izrael zsidó imahellyé akarja változtatni a Templomhegy egyetlen keleti kapuját

2019. február 20. 06:22

talmud-250.jpgAz izraeli rendőrség tizenkilenc palesztin tüntetőt vett őrizetbe kedden a jeruzsálemi Templomhegyen, miután összecsapások törtek ki a biztonsági erők és a tiltakozók között. Az izraeli rendőrség szerint palesztinok tucatjai vettek részt az imával egybekötött tiltakozó akción, és megpróbáltak behatolni a bírósági határozat alapján évekkel korábban elzárt Aranykapu területére, amelyet a muszlimok a Kegyelem Kapujaként ismernek.

Svéd állami tévé szerint négerek voltak a vikingek ősei - ezek totál elmebetegek...

2019. február 19. 17:51

viking-harcos-250.jpgSvédország állami televíziója (SVT) egy olyan dokumentumfilmet fog leadni Az első svédek címen, amelyben azt állítják, hogy Észak-Európa első emberei fekete bőrű, kék szemű emberek voltak. A közösségi oldalakon sok kritika érte a dokumentumfilm beharangozóját, hiszen a szőke hajú, kék szemű, világos bőrű vikingekről nem éppen az jut az eszünkbe, hogy fekete bőrűek voltak korábban.


Orbán megint hasra vágta magát a zsidók elött

2019. február 19. 17:44

netanjahu250.jpgÚjabb előrelépés lesz a magyar–izraeli kapcsolatok szorosabbra fűzésében a magyar külgazdasági képviselet megnyitása Jeruzsálemben – mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Jeruzsálemben. Benjámin Netanjahu köszönetet mondott, amiért Magyarország kiáll Izrael mellett a nemzetközi szervezetekben, így az ENSZ-ben is. A Maccabi Játékok rendezvénye pedig mutatja, hogy mennyire fontosnak tartja Magyarország a kapcsolatait Izraellel – közölte.

A baloldal idegen betolakodókra cserélte le a munkásosztályt

2019. február 19. 17:34

negerek250.jpgA Migrációkutató Intézet az egyik friss tanulmányában számadatokkal alátámasztott elemzést közöl arról, hogy az európai baloldal a klasszikus munkásosztály helyett ma már igen nagy mértékben a bevándorlók szavazataira támaszkodik. Sőt, a vallásokat egyébként általában elutasító mai baloldal egyik legerősebb új szavazóbázisa a nagyon vallásos és antiszemita iszlamista csoportokra épül.


Friss híreink

A németek túlnyomó többségének sem kóser már a bevándorlás

2019. február 20. 11:30

A németek több mint 70 százaléka aggódik a bevándorlás miatt egy friss felmérés szerint.

Figyelem, csalók!

2019. február 20. 11:28

Több visszaélés történt a Nemzeti Közművek (NKM) földgázszolgáltatójára hivatkozva az utóbbi időszakban: a csalók szükségtelen műszaki beavatkozások elvégzésére kötnek szerződést az NKM ügyfeleivel, majd nem teljesítik a megbízást - közölte a társaság az MTI-vel szerdán.

Soros tüntetői szerint a határvédelem rasszizmus

2019. február 20. 09:37

Pár száz bevándorláspárti demonstráló gyűlt össze hétfőn a Fehér Ház előtt, hogy Donald Trump ellen tüntessen.
A Breitbart beszámolója szerint nagyjából 400 ember gyűlt össze hétfőn Washingtonban, hogy az amerikai elnök ellen tüntessenek. A megmozduláson Trump mellett a határvédelmet és a falat is szidalmazták

Több embert leszúrtak Marseilleben

2019. február 20. 09:22

Kedden egy férfi Marseille-ben gyalogosokra támadt egy késsel. Legalább két ember megsérült, de egyes sajtóbeszámolók négy sérültről tudnak. Az egyik áldozat a nyakán sérült meg, ő kritikus állapotban van.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000033 kep000111 kep000234 kep000157

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Szűz Mária az ó-szövetségben - Dr. Mihályfi ÁkosSzűz Mária az ó-szövetségben
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Káosz és rend III. - Hajnali sugár - Benkő LászlóKáosz és rend III. - Hajnali sugár
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 974 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019
Naptár - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Válaszúton - Bogár LászlóVálaszúton
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - László ErvinKozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 9 490 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
26% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat