HunHír.info

2016. Álom hava 11. nap, Gilvád napja.

Keresztény Magyarországot akart...

kereszt-gellert-hegy-500.JPGSokan voltak így, de kevesen cselekedtek életükben ennek megfelelően. Mégis voltak, akik viszont igen.

Cserehát 2, avagy ortodox honfoglalás a Szejkén?

2016. december 11. 08:09

tel-havas250.jpgOrtodox kolostor, illetve egy mellette működő múzeum lenne a székelyföldi ortodox román szellemiség őrhelye a Szejkefürdőn, idézett egy háromszéki újságírót az Udvarhelyszék Facebook-oldal, illetve az Udvarhelyi Híradó. A terv állítólag nem újkeletű, olvasható a cikkben, még a Szeplőtelen Szív Kongregációjának csereháti honfoglalásakor felmerült.

Dzsungel-betolakodót késeltek halálra az övéi

2016. december 11. 08:02

calais250.jpgEgy 18 éves fiút késeltek halálra Londonban egy szupermarket és egy diáktankör központja között múlt héten. Kiderült, hogy az ÁLDOZAT KONTINENSFOGLALÓ volt, a calais-i Dzsungelből került a brit fővárosba. Khalid Safit egy ismerőse azonosította: a fiút szíven szúrták egy este az utcán. Az afgán BETOLAKODÓ a mentőautóban halt meg - írja a Metro


Nézzenek csak föl a helyi templomtoronyra...

2016. december 11. 07:48

torockoszentgyorgy-.jpgAz ENSZ szerint ma van Hegyek Nemzetközi Napja azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a hegyvidékek, magasföldek jelentőségére, és hogy ráirányítsa a figyelmet a környezetvédelem fontosságára. Éljenek hát a hegyek, főleg a mi hegyeink, elsődlegesen tehát a Kárpátok, azon belül is a Hargita, a Tátra, az Alpokalja és a többiek.

Na, ők voltak az igazi magyar partizánok!

2016. december 11. 07:20

56_.jpgA „mecseki láthatatlanok” története a „kemény mag” története. Azoké a férfiaké és nőké, akik önmagukat nem kímélve vállalták véd- és dacszövetségben az életveszélyes ellenállást. Azoké, akik hittek abban, hogy a Nyugat nem hagyja cserben Magyarországot, és azoké – legyenek bányászok, orvosok, munkások, egyetemisták vagy művészek –, akiket egységbe olvasztott a szovjet erővel való szembenállás


29 halott, 166 sebesült az isztambuli kettős robbantásban

2016. december 11. 06:28

bomba.jpgÖsszehangolt támadásokról van szó. Az első pokolgép a Besiktas futballcsapat arénája mellett, egy autóban robbant fel, a rohamrendőrök gyülekezési pontjánál. A második pedig 45 másodperccel később lépett működésbe, amikor a rendőrök a közeli parkban körbevettek egy gyanúsítottat, aki felrobbantotta a testére erősített szerkezetet - tudósít a Presstv.

Melegebb éghajlatra küldte a buzikat Ásotthalom...

2016. december 11. 06:12

buzifeszt_hosok_tere.jpgHa jól számoltuk, akkor összesen 17 homoszexuális tüntető érkezett az ásotthalmi Polgármesteri Hivatal elé, hogy a rendeletünk ellen tüntessen. Összesen ennyi demonstrálót sikerült ingyen buszokkal összeszedni Budapestről és Szegedről. Bár azt hazudták, hogy helyiek is vannak velük, valójában egyetlen helyi sem csatlakozott hozzájuk, viszont több ásotthalmi kifejezte ellenérzését, és néhányan melegebb éghajlatra küldték őket.


Friss híreink

Robbanás a kairói kopt katedrálisnál

2016. december 11. 10:21

Az első hírek szerint öt ember meghalt. Azt még nem tudni, hányan sebesültek meg - írta internetes oldalán az al Ahram. A Reuters egyiptomi biztonsági forrásokra hivatkozva tíz sebesültről számolt be.

Így kell ezt csinálni: Az oroszok kikergették az ISIL-t Palmürából

2016. december 11. 10:08

Vasárnap hajnalban kivonultak Palmürából az Iszlám Állam dzsihadistái, akik az orosz légierő könyörtelen támadásai miatt alig egy napig tudták tartani a Szíria középső részén fekvő történelmi várost – jelentette a londoni székhelyű Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja nevű aktivistahálózat

Karambol miatt siklott ki a villamos Miskolcon

2016. december 11. 10:02

Személyautóval ütközött, és emiatt kisiklott egy villamos Miskolc belvárosában vasárnap hajnalban, a balesetben az autó utasai megsérültek - mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek.

Egynapos nemzeti gyászt hirdetett Törökország

2016. december 11. 09:22

Törökország egynapos nemzeti gyászt hirdetett vasárnapra, miután előző este egy kettős merényletben Isztambul szívében legalább 29 ember életét vesztette, 166 pedig megsebesült.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000057 kep000101 kep000183 kep000156

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Forrásmező felfedezése - David WilcockA Forrásmező felfedezése
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Lélek és világegyetem - Grandpierre AttilaLélek és világegyetem
Könyv - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 2 125 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Anunnaki Krónikák - Zecharia SitchinAnunnaki Krónikák
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 6 291 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Láttam a Holdat előttem CD + könyv - Berecz AndrásLáttam a Holdat előttem CD + könyv
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Fénymunkás I-II. - Sahvanna ArientaA Fénymunkás I-II.
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2016 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat