HunHír.info

2016. Álom hava 04. nap, Zala napja.

A pénz korunk istene, Rotschild az ő prófétája

dollar.jpgNincs nemesebb az aforizmáknál, az egy-egy mondatos, minden kézikönyvnél többet érő aranyigazságoknál. Erre példa két világháború közötti papnevelőink közül az egykor rendkívül népszerű Perlaky Lajos (1895-1959) katolikus hitoktató elei és a saját tapasztalatai ihlette megannyi életbölcsessége.

Megölték az ISIL vezetőjét Oroszországban!

2016. december 04. 11:07

isil2-250.jpgMegölték szombaton az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet észak-kaukázusi csoportjának, a Vilájat Kavkaznak számos oroszországi támadásért felelős vezetőjét – közölte az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB).A terrorista vezér kiiktatásával végződő szombati akciónak nincsenek sem civil, sem hatósági áldozatai – tette hozzá a szövetségi szolgálat.

Fiatalkorú, gyilkos, erőszaktevő, afgán kontinensfoglaló? Hát soha nem lesz vége?

2016. december 04. 09:09

eroszak250-.jpgGyilkosság és nemi erőszak elkövetésének gyanújával őrizetbe vettek egy 17 éves afgán menekültet. Dieter Inhofer freiburgi államügyész szombaton jelentette be, hogy a kiskorúnak számító fiatal tavaly érkezett kíséret nélkül Németországba. Azzal gyanúsítják, hogy október 16-án a városban megerőszakolt és meggyilkolt egy 19 éves helyi egyetemista lányt.


Nem sápitozni kell, hanem határozottan fellépni a betolakodók ellen: Lőparancsot a határra!

2016. december 04. 08:55

menekulttabor-250.jpgBakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint a jelenleg lezárt balkáni útvonalon a tavalyihoz hasonló mennyiségben indulhatnak útra Európa felé. Bakondi György az M1 aktuális csatornán azt mondta, ennek elsődleges útvonala a most zárva lévő balkáni útvonal lehet, ezért a kormány mindent megtesz azért, hogy erősítse a határvédelmet.

Az elsö ütküzet a multikulturalizmus és a tradíció küzött

2016. december 04. 08:06

multikulti-250.jpgÁllamfőt választ ma Ausztria, a megismételt második fordulóban két jelöltre lehet majd voksolni, és a felmérések szerint igen szoros küzdelem várható Norbert Hofer, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelöltje és a függetlenként induló, de a Zöldek pártjának támogatását élvező Alexander Van der Bellen között. A választási kampány csaknem egy éve tart.


Budaházy: „Minden jobboldali dolog elbukik a bíróságokon” (videó)

2016. december 03. 18:06

budahazy_sziva250.jpgIsmételt letartóztatása óta először adott interjút Budaházy György. A Hunnia-ügy első rendű vádlottja, a Venyige utcai Büntetés-végrehajtási Intézetben nyilatkozott.

Provokátor a hegyen túlról? Nem lehet tudni, ki volt a magyarokat mongolozó pópa

2016. december 03. 17:45

profeta.jpgFutótűzként járta be az internetet, és kellő felháborodást, nyomdafestéket nem tűrő megjegyzést, véleményt generált az a videofelvétel, mely Sepsiszentgyörgyön december elsejei ünnepségen készült, és amelyen egy ortodox pópa a „függöny mögül leselkedő”, fogcsikorgató magyaroknak fogalmazza meg „testvéri üzenetét”.


Friss híreink

Obama búcsúzóul újabb 10 évre meghosszabbítaná az Irán elleni szankciókat - Róháni válaszlépést helyezett kilátásba

2016. december 04. 14:51

Válaszlépést helyezett kilátásba Haszan Róháni iráni elnök vasárnap arra az esetre, ha az amerikai elnök aláírná az Irán elleni szankciókról szóló amerikai törvény meghosszabbítását. A washingtoni Fehér Ház jelezte a minap, hogy Barack Obama valószínűleg aláírja a hosszabbítást, mert meggyőződése, hogy nem sérti a nagyhatalmak és Irán tavalyi nukleáris megállapodását.

Jobbik: a Fidesznek a pénz fontosabb, mint a magyarok biztonsága

2016. december 04. 14:47

A Jobbik szerint a Fidesznek a pénz fontosabb, mint a magyarok biztonsága. Az ellenzéki párt arra reagált így, hogy a nagyobbik kormánypárt közleményben vasárnap azt írta: az ellenzékre, ahogy 2004-ben, 2010-ben, úgy most sem lehet számítani nemzeti ügyekben; együtt utasítják el a magyar embereket segítő adócsökkentéseket és a migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítást.

Végzett parancsnokával, és átállt a felkelőkhöz egy ukrán katona

2016. december 04. 10:55

Megölte szakaszparancsnokát egy ukrán katona, majd átállt a luganszki felkelők oldalára – írja a KárpátHír.
Az esetről csütörtöki kijevi sajtótájékoztatóján Andrij Liszenko, a Védelmi Minisztérium hadműveleti ügyekben illetékes szóvivője beszélt. Tájékoztatása szerint a katonai ügyészség nyomozást indított egy Donbaszban meggyilkolt szakaszparancsnok ügyében.

Több száz betolakodó és dédelgetőik titlakoztak Helsinkiben

2016. december 04. 07:59

Több száz menedékkérő és helyi ultraliberális, a háttérhatalom által finanszírozott támogatóik tüntettek szombaton a finn fővárosban, Helsinkiben az ellen, hogy a finn menekültpolitika értelmében kitoloncolják azokat, akiknek elutasították a menedékkérelmét - jelentette az Yle finn állami média.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000216 kep000171 kep000078 kep000082

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Lovasíjász DIGIPACK - DVD és CD - Kassai Lajos, Kaszás GézaA Lovasíjász DIGIPACK - DVD és CD
DVD - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 500 Ft
8% internetes kedvezménnyel
A Kossuth tér visszatér - Dr. Bene Gábor Gonda László Molnár Tamás Tóth ImreA Kossuth tér visszatér
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Ősmagyar hagyományaink - Badiny Jós FerencŐsmagyar hagyományaink
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 592 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A nándorfehérvári csata 1456 - Cseh ValentinA nándorfehérvári csata 1456
Könyv - Bolti ár: 8 500 Ft
Internetes ár: 7 225 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Bűnöző muszlimok között - Nicolai SennelsBűnöző muszlimok között
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2016 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat