HunHír.info

2016. Álom hava 04. nap, Zala napja.

A pénz korunk istene, Rotschild az ő prófétája

dollar.jpgNincs nemesebb az aforizmáknál, az egy-egy mondatos, minden kézikönyvnél többet érő aranyigazságoknál. Erre példa két világháború közötti papnevelőink közül az egykor rendkívül népszerű Perlaky Lajos (1895-1959) katolikus hitoktató elei és a saját tapasztalatai ihlette megannyi életbölcsessége.

Nem sápitozni kell, hanem határozottan fellépni a betolakodók ellen: Lőparancsot a határra!

2016. december 04. 08:55

menekulttabor-250.jpgBakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint a jelenleg lezárt balkáni útvonalon a tavalyihoz hasonló mennyiségben indulhatnak útra Európa felé. Bakondi György az M1 aktuális csatornán azt mondta, ennek elsődleges útvonala a most zárva lévő balkáni útvonal lehet, ezért a kormány mindent megtesz azért, hogy erősítse a határvédelmet.

Az elsö ütküzet a multikulturalizmus és a tradíció küzött

2016. december 04. 08:06

multikulti-250.jpgÁllamfőt választ ma Ausztria, a megismételt második fordulóban két jelöltre lehet majd voksolni, és a felmérések szerint igen szoros küzdelem várható Norbert Hofer, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelöltje és a függetlenként induló, de a Zöldek pártjának támogatását élvező Alexander Van der Bellen között. A választási kampány csaknem egy éve tart.


Budaházy: „Minden jobboldali dolog elbukik a bíróságokon” (videó)

2016. december 03. 18:06

budahazy_sziva250.jpgIsmételt letartóztatása óta először adott interjút Budaházy György. A Hunnia-ügy első rendű vádlottja, a Venyige utcai Büntetés-végrehajtási Intézetben nyilatkozott.

Provokátor a hegyen túlról? Nem lehet tudni, ki volt a magyarokat mongolozó pópa

2016. december 03. 17:45

profeta.jpgFutótűzként járta be az internetet, és kellő felháborodást, nyomdafestéket nem tűrő megjegyzést, véleményt generált az a videofelvétel, mely Sepsiszentgyörgyön december elsejei ünnepségen készült, és amelyen egy ortodox pópa a „függöny mögül leselkedő”, fogcsikorgató magyaroknak fogalmazza meg „testvéri üzenetét”.


Vajh ha egyszer az úgynevezett „baloldal” valóban baloldal lesz

2016. december 03. 16:26

voroscsillag.jpgVajh ha egyszer az úgynevezett "baloldal" valóban baloldal lesz és nem a nemzetközi finánctőke legszolgaibb lakája, majd ha az úgynevezett "liberálisokból" szabadelvűek lesznek, majd ha a Hazaszeretetet és patriotizmust nem hazudják sovinizmusnak, majd ha a gyűlölet nem vakítja meg a szemben álló feleket, akkor lehet valódi eszmecserét folytatni.

Fiatal lányokat zaklattak a szutykos betolakodók a városházánál

2016. december 03. 16:09

zaklatas-250.jpgMinden évben ünnepséget rendeznek Münchenben a 18. életévüket betöltött fiatalok számára. Most azonban nem sült el jól a mulatság. A müncheni városháza előtt fogdosták a lányokat a migránsok. Egy szemtanú elmesélte, hogy migránsok erőszakoskodtak lányokkal tánc közben, hiába próbáltak a sértettek ellenkezni.


Friss híreink

Fiatalkorú, gyilkos, erőszaktevő, afgán kontinensfoglaló? Hát soha nem lesz vége?

2016. december 04. 09:09

Gyilkosság és nemi erőszak elkövetésének gyanújával őrizetbe vettek egy 17 éves afgán menekültet. Dieter Inhofer freiburgi államügyész szombaton jelentette be, hogy a kiskorúnak számító fiatal tavaly érkezett kíséret nélkül Németországba. Azzal gyanúsítják, hogy október 16-án a városban megerőszakolt és meggyilkolt egy 19 éves helyi egyetemista lányt.

Több száz betolakodó és dédelgetőik titlakoztak Helsinkiben

2016. december 04. 07:59

Több száz menedékkérő és helyi ultraliberális, a háttérhatalom által finanszírozott támogatóik tüntettek szombaton a finn fővárosban, Helsinkiben az ellen, hogy a finn menekültpolitika értelmében kitoloncolják azokat, akiknek elutasították a menedékkérelmét - jelentette az Yle finn állami média.

Késsel fenyegetett egy 83 éves magyar bácsit a romániai cigány

2016. december 03. 16:49

Egy 83 éves helvéciai férfi szeptember 28-án mesélte el az őt ápoló szociális munkásnak, hogy pár nappal korábban egy fiatal románai férfi megjelent nála, majd az asztalon levő konyhakéssel fenyegetve pénzt követelt. Az idős férfi a zsebéből elővett néhány ezer forintját átadta, de ez ne volt elég a romániai férfinak, több kellett neki, így az apróval együtt távozott csak.

A piszkos pénznek sincsen szaga

2016. december 03. 16:02

A Jobbik arra szólítja fel a kormányt, hogy fejezze be a piszkos trükkjeit a piszkos pénz megtartása érdekében - mondta Z.Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke szombati budapesti sajtótájékoztatóján. Z. Kárpát Dániel szerint a Fidesz-KDNP azért nem támogatja a pártja által benyújtott alaptörvény-módosítást, hogy ezáltal a letelepedésikötvény-üzletet a kormány meg tudja tartani.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000207 kep000006 kep000202 kep000170

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A C vitamin varázslatos ereje - Thomas E. LevyA C vitamin varázslatos ereje
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Isten Nekünk háttal 1914-1918 - Vetési Tamás CsabaIsten Nekünk háttal 1914-1918
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Szent László templomok a Kárpát-medencében - Dr- Fodor JánosSzent László templomok a Kárpát-medencében
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
X-Akták HIHETETLEN MAGAZIN KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinX-Akták HIHETETLEN MAGAZIN KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 495 Ft
Internetes ár: 1 495 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Szent László - Kard és glória - Benkő LászlóSzent László - Kard és glória
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2016 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat