HunHír.info

2016. Álom hava 11. nap, Gilvád napja.

Keresztény Magyarországot akart...

kereszt-gellert-hegy-500.JPGSokan voltak így, de kevesen cselekedtek életükben ennek megfelelően. Mégis voltak, akik viszont igen.

Cserehát 2, avagy ortodox honfoglalás a Szejkén?

2016. december 11. 08:09

tel-havas250.jpgOrtodox kolostor, illetve egy mellette működő múzeum lenne a székelyföldi ortodox román szellemiség őrhelye a Szejkefürdőn, idézett egy háromszéki újságírót az Udvarhelyszék Facebook-oldal, illetve az Udvarhelyi Híradó. A terv állítólag nem újkeletű, olvasható a cikkben, még a Szeplőtelen Szív Kongregációjának csereháti honfoglalásakor felmerült.

Dzsungel-betolakodót késeltek halálra az övéi

2016. december 11. 08:02

calais250.jpgEgy 18 éves fiút késeltek halálra Londonban egy szupermarket és egy diáktankör központja között múlt héten. Kiderült, hogy az ÁLDOZAT KONTINENSFOGLALÓ volt, a calais-i Dzsungelből került a brit fővárosba. Khalid Safit egy ismerőse azonosította: a fiút szíven szúrták egy este az utcán. Az afgán BETOLAKODÓ a mentőautóban halt meg - írja a Metro


Nézzenek csak föl a helyi templomtoronyra...

2016. december 11. 07:48

torockoszentgyorgy-.jpgAz ENSZ szerint ma van Hegyek Nemzetközi Napja azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a hegyvidékek, magasföldek jelentőségére, és hogy ráirányítsa a figyelmet a környezetvédelem fontosságára. Éljenek hát a hegyek, főleg a mi hegyeink, elsődlegesen tehát a Kárpátok, azon belül is a Hargita, a Tátra, az Alpokalja és a többiek.

Na, ők voltak az igazi magyar partizánok!

2016. december 11. 07:20

56_.jpgA „mecseki láthatatlanok” története a „kemény mag” története. Azoké a férfiaké és nőké, akik önmagukat nem kímélve vállalták véd- és dacszövetségben az életveszélyes ellenállást. Azoké, akik hittek abban, hogy a Nyugat nem hagyja cserben Magyarországot, és azoké – legyenek bányászok, orvosok, munkások, egyetemisták vagy művészek –, akiket egységbe olvasztott a szovjet erővel való szembenállás


29 halott, 166 sebesült az isztambuli kettős robbantásban

2016. december 11. 06:28

bomba.jpgÖsszehangolt támadásokról van szó. Az első pokolgép a Besiktas futballcsapat arénája mellett, egy autóban robbant fel, a rohamrendőrök gyülekezési pontjánál. A második pedig 45 másodperccel később lépett működésbe, amikor a rendőrök a közeli parkban körbevettek egy gyanúsítottat, aki felrobbantotta a testére erősített szerkezetet - tudósít a Presstv.

Melegebb éghajlatra küldte a buzikat Ásotthalom...

2016. december 11. 06:12

buzifeszt_hosok_tere.jpgHa jól számoltuk, akkor összesen 17 homoszexuális tüntető érkezett az ásotthalmi Polgármesteri Hivatal elé, hogy a rendeletünk ellen tüntessen. Összesen ennyi demonstrálót sikerült ingyen buszokkal összeszedni Budapestről és Szegedről. Bár azt hazudták, hogy helyiek is vannak velük, valójában egyetlen helyi sem csatlakozott hozzájuk, viszont több ásotthalmi kifejezte ellenérzését, és néhányan melegebb éghajlatra küldték őket.


Friss híreink

Megkezdődött a szavazás Romániában

2016. december 11. 06:37

Magyar idő szerint vasárnap reggel 6 órakor (helyi idő szerint 7 órakor) kinyitottak a szavazóhelyiségek Romániában, ahol képviselőket és szenátorokat választanak a kétkamarás bukaresti parlamentbe a következő négy évre.

Vissza kell toloncolni a kontinensfoglalókat...

2016. december 11. 06:33

Nem Magyarországra, hanem Líbiába, Tunéziába vagy Egyiptomba kell visszatoloncolni az illegális bevándorlókat. - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1-en. Bakondi György szerint olyan megoldást kell találni, amely garantálja a lakosság biztonságát.

Török rendőröket robbantottak a Besiktas sportstadionnál

2016. december 11. 06:20

Robbantás történt Isztambul központi részén, a Besiktas sportstadionjának közelében. Legalább tízen meghaltak és húsz ember megsérült, mikor két robbanás rázta meg Isztambult, a város központi részén fekvő Besiktas sportstadion mellett - írja a BBC.

Betört az ISIL Palmürába, soha nem bírják likvidálni őket?

2016. december 11. 06:05

Kilenc hónappal azután, hogy az oroszok támogatta szíriai kormányerők kiverték a szélsőséges dzsihadistákat Palmürából, szombaton ismét betörtek az Iszlám Állam harcosai az ősi városába – jelentette a BBC helyi aktivisták beszámolói alapján. A tudósítás szerint a település északnyugati részét már elfoglalta a terrorszervezet, a város középpontjában azonban folytatódnak a harcok.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000077 kep000172 kep000021 kep000208

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Horthy Naptár 2017 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2017
Naptár - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A C vitamin varázslatos ereje - Thomas E. LevyA C vitamin varázslatos ereje
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A lovagkirály öröksége - Ősi JánosA lovagkirály öröksége
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Lélek és világegyetem - Grandpierre AttilaLélek és világegyetem
Könyv - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 2 125 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Forrásmező felfedezése - David WilcockA Forrásmező felfedezése
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2016 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat