HunHír.info

2016. Álom hava 11. nap, Gilvád napja.

Keresztény Magyarországot akart...

kereszt-gellert-hegy-500.JPGSokan voltak így, de kevesen cselekedtek életükben ennek megfelelően. Mégis voltak, akik viszont igen.

29 halott, 166 sebesült az isztambuli kettős robbantásban

2016. december 11. 06:28

bomba.jpgÖsszehangolt támadásokról van szó. Az első pokolgép a Besiktas futballcsapat arénája mellett, egy autóban robbant fel, a rohamrendőrök gyülekezési pontjánál. A második pedig 45 másodperccel később lépett működésbe, amikor a rendőrök a közeli parkban körbevettek egy gyanúsítottat, aki felrobbantotta a testére erősített szerkezetet - tudósít a Presstv.

Melegebb éghajlatra küldte a buzikat Ásotthalom...

2016. december 11. 06:12

buzifeszt_hosok_tere.jpgHa jól számoltuk, akkor összesen 17 homoszexuális tüntető érkezett az ásotthalmi Polgármesteri Hivatal elé, hogy a rendeletünk ellen tüntessen. Összesen ennyi demonstrálót sikerült ingyen buszokkal összeszedni Budapestről és Szegedről. Bár azt hazudták, hogy helyiek is vannak velük, valójában egyetlen helyi sem csatlakozott hozzájuk, viszont több ásotthalmi kifejezte ellenérzését, és néhányan melegebb éghajlatra küldték őket.


Razziázott az adatvédelmi hatóság az agymosó szektánál, a szcientológusoknál

2016. december 10. 18:55

szcientologia-ellenes-tuntetes-250.jpgNem mert kilépni a Magyarországi Szcientológia Vallási Egyesületből egy hívő, aki attól fél, visszaélnek érzékeny adataival, ha megteszi. Már a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság is vizsgálja az ügyet, ki is szálltak az egyház több intézményéhez.

Mégsem büntették meg a cigányok ellen védekezőt - de azért költözzön el

2016. december 10. 18:38

ciganybunozes250.jpg2016 februárjában beszámoltunk arról, hogy a szlovén határ közelében fekvő Kercaszomor településen egy kiilleszkedett cigány bűnbanda hogyan próbálja pokollá tenni egy kisgyermekes magyar család életét, akik a "területükön" merészelnek lakni. Az év első felében a cigányok útonállóként próbáltak rárontani a magyar családapára egy félreeső mellékutcában, aki kénytelen volt engedéllyel tartott gáz-riasztópisztolyát elővéve emlékeztetni őket a társadalmi együttélés szabályaira.


Vona Gábor: Mikor lesz itt béremelés?

2016. december 10. 18:27

vona-gab-250.jpgOrbán Viktor észlelte, hogy a migrációra épített folyamatos és manipulált válságkormányzás már nem elég. Ezért meghallva azt, amiről mi és a más ellenzéki pártok is hónapok óta beszéltünk, elkezdte a béremelés kampányt. Ez azonban a szokásos fideszes tempó. Nagyobb a kommunikációs füst, mint az eredménybeli láng. A helyzet az, hogy a kormányfő csupán csak a felszínt kapargatja. Miért is? Négy pontba szedtem röviden, amiről az elkövetkezendő időszakban még nagyon sokat fogunk beszélni.

A néger elnök, Obama elrendelte az elnökválasztás átvilágítását - nem akar belenyugodni a kudarcba a háttérhatalom

2016. december 10. 16:44

obamaAFP.jpgValamennyi számítógépes támadás teljes átvizsgálását kérte az amerikai elnök. Erről az elnök terrorellenes küzdelemmel és belbiztonsággal foglalkozó tanácsadója, Lisa Monaco beszélt egy pénteki sajtóreggelin. A tanácsadónő azonban arról nem beszélt, hogy vajon a rendelkezésre álló adatok, dokumentumok, elemzések átvizsgálása után nyilvánosságra hozzák-e a vizsgálat eredményeit, de a Kongresszus illetékes politikusaival közlik a vizsgálat megállapításait.


Friss híreink

Megkezdődött a szavazás Romániában

2016. december 11. 06:37

Magyar idő szerint vasárnap reggel 6 órakor (helyi idő szerint 7 órakor) kinyitottak a szavazóhelyiségek Romániában, ahol képviselőket és szenátorokat választanak a kétkamarás bukaresti parlamentbe a következő négy évre.

Vissza kell toloncolni a kontinensfoglalókat...

2016. december 11. 06:33

Nem Magyarországra, hanem Líbiába, Tunéziába vagy Egyiptomba kell visszatoloncolni az illegális bevándorlókat. - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1-en. Bakondi György szerint olyan megoldást kell találni, amely garantálja a lakosság biztonságát.

Török rendőröket robbantottak a Besiktas sportstadionnál

2016. december 11. 06:20

Robbantás történt Isztambul központi részén, a Besiktas sportstadionjának közelében. Legalább tízen meghaltak és húsz ember megsérült, mikor két robbanás rázta meg Isztambult, a város központi részén fekvő Besiktas sportstadion mellett - írja a BBC.

Betört az ISIL Palmürába, soha nem bírják likvidálni őket?

2016. december 11. 06:05

Kilenc hónappal azután, hogy az oroszok támogatta szíriai kormányerők kiverték a szélsőséges dzsihadistákat Palmürából, szombaton ismét betörtek az Iszlám Állam harcosai az ősi városába – jelentette a BBC helyi aktivisták beszámolói alapján. A tudósítás szerint a település északnyugati részét már elfoglalta a terrorszervezet, a város középpontjában azonban folytatódnak a harcok.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000106 kep000216 kep000228 kep000016

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

X-Akták HIHETETLEN MAGAZIN KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinX-Akták HIHETETLEN MAGAZIN KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 495 Ft
Internetes ár: 1 495 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Kossuth tér visszatér - Dr. Bene Gábor Gonda László Molnár Tamás Tóth ImreA Kossuth tér visszatér
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Atilla, Isten ostora - Cselenyák ImreAtilla, Isten ostora
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata - Dr. Sam Osmanagich Ph.DA Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A Fekete Madonna titka - Gönczi TamásA Fekete Madonna titka
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2016 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat