HunHír.info

2016. Álom hava 10. nap, Rugacs napja.

Keresztény Magyarországot akart...

kereszt-gellert-hegy-500.JPGSokan voltak így, de kevesen cselekedtek életükben ennek megfelelően. Mégis voltak, akik viszont igen.

A néger elnök, Obama elrendelte az elnökválasztás átvilágítását - nem akar belenyugodni a kudarcba a háttérhatalom

2016. december 10. 16:44

obamaAFP.jpgValamennyi számítógépes támadás teljes átvizsgálását kérte az amerikai elnök. Erről az elnök terrorellenes küzdelemmel és belbiztonsággal foglalkozó tanácsadója, Lisa Monaco beszélt egy pénteki sajtóreggelin. A tanácsadónő azonban arról nem beszélt, hogy vajon a rendelkezésre álló adatok, dokumentumok, elemzések átvizsgálása után nyilvánosságra hozzák-e a vizsgálat eredményeit, de a Kongresszus illetékes politikusaival közlik a vizsgálat megállapításait.

Titkos holdudvart épít a Jobbik

2016. december 10. 16:14

duro-dora.jpgCsak titkos értelmiségi holdudvart tud építeni a Jobbik, mert a pártot támogató közéleti személyeknek ugyanazzal a lejárató kampánnyal kellene szembenézniük, mint Vona Gábornak – mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Dúró Dóra. Hozzátette: önként mondott le a frakcióvezető-helyettesi pozícióról annak érdekében, hogy minél több energiát tudjon fordítani a párt értelmiségi holdudvarának kiszélesítésében.


Kidobták a Hírtv-t, már gurulnak is a kormányzati milliárdok

2016. december 10. 16:02

hirtv250.jpgA héten írt arról a Magyar Nemzet, hogy a PR-Telecom nevű kábelszolgáltató hirtelen úgy döntött, szerződést bont a Hír Televízióval, és januártól nem sugározza tovább körülbelül 70 ezer ügyfelének Magyarország első hírcsatornájának műsorait. A Hír Televízió most arról számolt be, hogy 3,4 milliárd vissza nem térítendő állami támogatást kapott a PR-Telecom.

Balhéznak a ratyik Ásotthalmon - most nem számít a rácsodálkozó heterók érdeke?

2016. december 10. 15:54

kocsogfenek-250.jpgAz aktivisták az emberi jogok világnapjának alkalmából utaztak el Ásotthalomra Budapestről és Szegedről, hogy tiltakozzanak az önkormányzat szerintük alkotmányellenes rendelete ellen, amiben Toroczkai László polgármester egy lendülettel tiltotta be a muszlim vallás gyakorlását, és mindent, ami nem a férfi-nő kapcsolatot tekinti a család alapjának.


Verik a svéd rendőröket, mint a répát, ha be mernek merészkedni a kontinensfoglalók által uralt lakónegyedekbe

2016. december 10. 14:05

menekultek250.jpgElképesztő erőszakhullám vette kezdetét, miután a rendőrség házkutatást tartott Göteborg egyik "zűrös" negyedében. Legalább ötvenen támadtak a rendőrökre, petárdákkal és égő tárgyakkal dobálták meg az egyenruhásokat, és a közeli kocsikat se kímélték.

Nyilvános lesz, hogy akarta felforgatni Magyarországot a világléptékű zsidó spekuláns

2016. december 10. 10:38

soros_gyorgy-250.jpgJanuárban tiszta képet kaphatunk a Soros-birodalom magyarországi ténykedéséről, mivel az Információs Hivatal már az év elején dönthet a zsidó milliárdos befolyásolási kísérleteit feltáró beszámoló részleteinek nyilvánosságra hozataláról – írja a Magyar Idők.


Friss híreink

A betolakodók pereputtya nem tanulhat ingyen

2016. december 10. 16:24

Marine Le Pen a szélsőjobboldali Nemzeti Front jelöltjeként indul a francia elnökválasztáson - most az ország lakosait védő törvénytervezeteiről nyilatkozott. Le Pen olyan törvényekben gondolkodik, amelyek elrettentenék Franciaországtól a migránsokat és a gazdasági bevándorlókat - írja a CNN.

Halálos baleset a 8-as főúton

2016. december 10. 15:48

Közúti közlekedési baleset történt 2016. december 10-én 13 óra 30 perc körüli időben a 8-as számú 10-es kilométerszelvényében, az elkerülő útszakaszon, ahol két gépjármű ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között. A balesetben két személy életét vesztette.

Büntetőfeljelentést tesz a Jobbik

2016. december 10. 14:19

A Jobbik törvénymódosító javaslatban kezdeményezi, hogy váljon az önkormányzati képviselő-testületek át nem ruházható jogkörévé a helyi vagyon értékesítése és hasznosítása. Hegedűs Lorántné, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szombaton Budapesten tartott sajtótájékoztatóját követően közölte, mára a fideszes önkormányzatoknál "napi rutinná" vált a "nemzeti vagyon megkárosítása, ellopása".

Több százan tüntettek virágokkal a polgármester mellett Siófokon

2016. december 10. 14:14

Elég volt, hangzott el többször is, elegünk volt, tértek vissza ide a felszólalók is – virágos demonstráció volt péntek este a siófoki városháza előtt. Sokan megfogadták a Lengyel Róbert polgármester melletti tüntetést kezdeményező civilek felhívását, s kezükben egy szál virággal érkeztek. A városháza előtti parkban több százan lehettek


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000224 kep000086 kep000181 kep000006

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Kossuth tér visszatér - Dr. Bene Gábor Gonda László Molnár Tamás Tóth ImreA Kossuth tér visszatér
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A jó és a rossz között - Papp MiklósA jó és a rossz között
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az örömök útján - Böjte CsabaAz örömök útján
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A szivárványhíd túloldalán - Wallace Sife Ph.DA szivárványhíd túloldalán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 192 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Atilla, Isten ostora - Cselenyák ImreAtilla, Isten ostora
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2016 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat