HunHír.info

2016. Magvető hava 28. nap, Ozul napja.

Tomcat: A Kétfarkú Kutyapárt margójára

ketfarku-500.jpg...Persze ha figyelembe vesszük, hogy ez a meghatóan őszinte, felemelően közösségi és elképesztően demokratikus humorherold-társaság véletlenül pont ugyanazt szajkózza, mint amit Soros György bármely leányvállalata, akkor talán egyszerűbb megfejteni ezt a rejtélyt. Költötték volna gyógyszerre. Arra ugyanis szükség van egy-két helyen, míg ők a hülye plakátjaikkal szórakoztak...

Volner kimondta: A Jobbik elérte a célját

2016. október 28. 12:20

Volner-Janos-250.jpgVolner János, a Jobbik frakcióvezetője az ATV Start vendégeként elmondta: a kormányoldal belátta, hogy le kell mondania a piszkos offshore-bizniszről, különben Orbán Viktor vereséget szenved az alaptörvényről szóló szavazás során. A politikus hangsúlyozta, a Jobbiknak fontos, hogy se Junkcer, se Rogán Antal ne telepíthessen migránsokat Magyarországra, ezért ragaszkodnak a letelepedési kötvények eltörléséhez.

„A kommunizmust mi csináltuk, zsidók”

2016. október 28. 10:20

communism500_resize.jpg„Nincsen kollektív bűnösség” – halljuk a diszkriminációellenességükről elhíresült jogvédőktől. „Népirtásokat nem népek, nemzetek követnek el, hanem azok egyes elvetemült tagjai” – teszik még hozzá. Kár azonban, hogy – finoman szólva – nem ennek megfelelően viszonyulnak a történelemhez.


Orbán szerint nem fog 3,3 millió ember úgy ugrálni, ahogyan a Jobbik fütyül - de mégis ez van

2016. október 28. 08:37

orban-legyen-ugy.jpgA hetedik alaptörvény-módosítás nemzeti ügy, amely nem köthető össze semmilyen pártpolitikai vitával, gazdasági kérdéssel - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. Hiába görcsöl a miniszterelnök, mégis az történik, amit a Jobbik szeretett volna, vagyis a letelepedési kötvény megszüntetését támasztotta az alkotmánymódosítás támogatásának feltételéül.

Hillary Clinton legfőbb munkatársai mindig Soros György kedvében akartak járni

2016. október 28. 08:13

soros_gyorgy-250.jpgMindig Soros György ZSIDÓ VILÁGSPEKULÁNS kedvében akartak járni Hillary Clinton, a demokraták elnökjelöltjének legbizalmasabb munkatársai - állította pénteki műsorában a Fox televízió. A republikánusokhoz közel álló médium a WikiLeaks legújabb kiszivárogtatásaira hivatkozva minősítette így Clinton vezető munkatársainak ténykedését.


Amerika, Izrael ellenzi az atomfegyverek betiltását

2016. október 28. 07:23

Atomkatastrophe-in-Japan-Schlimmer-als-Tschernobyl_250.jpgAz ENSZ tagállamai elfogadták, hogy a jövő évben kezdődjenek általános tárgyalások az atomfegyverek betiltásáról. A döntést a világszervezet leszerelési és nemzetközi biztonsági bizottságában hozták meg. A tagállamok közül 123-an támogatták, 38-an ellene szavaztak, 16-an pedig tartózkodtak.

Budaházy ismét börtönben!

2016. október 27. 18:46

budahazy_gyorgy.jpgA felháborító ítéleteket követően szabadlábon, lakhelyelhagyási tilalommal sújtva, vagy háziőrizetben védekezhettek és várták a másodfokú eljárást a Hunnia-per vádlottjai, október 23-a elmúltával azonban úgy tűnik véget ért a kegyelmi állapot: ismét börtönbe kerülnek Budaházyék.


Friss híreink

Több mint kétszáz embert lemészárolt és tízezreket tart fogva az ISIL Moszulban

2016. október 28. 13:57

Az Iszlám Állam harcosai több tízezer embert - köztük nőket és gyermekeket - ejtettek foglyul, hogy élő pajzsként használják őket az észak-iraki Moszulban a város felé közeledő iraki erőkkel szemben - közölte Genfben az ENSZ emberi jogi főbiztosságának egyik szóvivője.

Magyarország érdekeit a magyaroknak kell megvédeniük - és a zsidók, cigányok? Ők csak úgy vannak?

2016. október 28. 12:06

A mai magyarok nem követhetik el a dualizmus kori hibát: érdekeik védelmét nem lehet másra bízni. Magyarország érdekeit a magyaroknak kell megvédeniük a közösen vallott értékek, a közös történelmi tapasztalások alapján, másokban is szövetségest keresve, de önerőből - mondta az Országgyűlés elnöke pénteken Makón, Návay Lajos vértanúhalált halt magyar politikus 1945-ben lerombolt szobrának újraállításakor.

A német belügyminiszter zéró toleranciát hirdet a horrorbohócok ellen

2016. október 28. 11:53

Németországban a hatóságok következetesen és a zéró tolerancia elve alapján lépnek fel a bohócjelmezes zaklatók, azaz a horrórbohócok ellen - ígérte egy pénteki nyilatkozatában a német szövetségi belügyminiszter. Thomas de Maizire hangsúlyozta, hogy a horrorbohócok zaklatásai bűncselekménynek minősülhetnek, és semmi közük a közelgő Halloween-ünnep (október 31.) "ártatlan szokásaihoz".

Rendőrgyilkosság - Szokatlanul kemény és kritikus hang az állami tévében

2016. október 28. 10:14

Alaposan ki kell vizsgálni, mi vezetett a szerdán Bőnyön meggyilkolt rendőr tragikus halálához - ezt Horváth József, a Polgári és Katonai Titkosszolgálat volt főigazgató-helyettese mondta az állami televízióban.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000130 kep000057 kep000008 kep000082

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Ősmagyar hagyományaink - Badiny Jós FerencŐsmagyar hagyományaink
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 592 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Virágnévszótár - Rácz JánosVirágnévszótár
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Szabó Dezső füveskönyve - Tollam eke és kard volt - Szabó DezsőSzabó Dezső füveskönyve - Tollam eke és kard volt
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kalkuttai Szent Teréz anya bölcsességei - Carol Kelly-GangiKalkuttai Szent Teréz anya bölcsességei
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Tatárjárás trilógia 3könyv együtt - Benkő LászlóTatárjárás trilógia 3könyv együtt
Könyv - Bolti ár: 8 995 Ft
Internetes ár: 7 646 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2016 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat