HunHír.info

2016. Magvető hava 21. nap, Bise napja.

Stoffán György: Skizofrén gyilkos-utódok

56-os_utcakep-500.jpg"Szívesen olvasnék egy közös nyilatkozatot – felszólítást – a civil szervezetektől, az egyházaktól és a pártoktól a közös és méltóságteljes ünneplésről, s elhatárolódást, az antiszemitizmust, gyűlöletet generáló pártoktól. S azt is szívesen venném, ha ezen az ünnepen azok a politikusok, akik ártottak az országnak, a társadalomnak, az emberiességnek, azok visszavonulnának, akár kormánypártiak, akár ellenzékiek. Mert méltatlan egy tisztaerkölcsű nemzeti megmozdulást, hatvan év után úgy ünnepelni, hogy az egykori gyilkosok utódai fenyegetőznek, de olyan is ott állhat az ünneplők között, akinek nincs önkritikája, és a nemzeti kormánynak, a választóknak is ártott miniszter létére, megjátszva dzsentrit a celeb-esküvőn. Ma Magyarországon csak feddhetetlen és alázatos, de következetes és kemény vezetőkre van szükség, mert ezt hagyta ránk az aszfalt alatt nyugvó összes 56-os pesti srác."

Georg Spöttle: indokoltan vetettek be páncélozott járműveket a Teréz körúti robbantó elfogáshoz

2016. október 21. 10:08

tek-250.jpgGeorg Spöttle biztonságpolitikai szakértő szerint indokoltan vetettek be páncélozott járműveket a Teréz körúti robbantó szerdai elfogása során. Spöttle az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában azt mondta, ilyen esetekben komoly felszerelésre van szükség, ugyanis előfordulhat, hogy a célszemély esetleges társa vagy családtagja fegyverrel próbál ellenállni.

Elmondom, szerintem mit tesz majd Orbán az Alaptörvény módosításának ügyében

2016. október 21. 10:02

Volner-Janos-250.jpg...Szóval ez lesz a néphülyítés általam legvalószínűbbnek tartott forgatókönyve. Csak tessék felkészülni! És hogy miért írtam le mindezt előre? Azért, hogy kifogjam Orbán Viktor vitorlájából a szelet. Minél többen osztják meg a bejegyzésem, annál jobban sikerül...


Az ISIL kinyírta az első amerikai katonát

2016. október 21. 09:51

isil2-250.jpgEgy házilag barkácsolt bomba végzett azzal az amerikai katonával, aki a moszuli ostrom első katonai áldozataként ismert el az Egyesült Államok - írja a Stars and Stripes nevű amerikai hadügyi oldal. Erről az amerikai részvételt irányító Combined Joint Task Force, vagyis a Közös Alkalmi Kötelékek szerv adott ki közleményt. A katona az első olyan amerikai, aki meghalt az ostrom során az amerikai hadsereg kötelékében.

Fekete ruhások jönnek a településre...

2016. október 21. 09:04

56-time.jpg...A Gyurcsányi időket elevenítik fel a hatvanadik évforduló alkalmából Mosonmagyaróvár vazallusai. Annak ellenére, hogy jól láthatóan a narancssárga ködbe burkolódzott helytartók beélesítették a valós nemzeti tábor elleni torpedóikat, azért a „nemzeti együttműködés” jegyében legalább 1956. hatvanadik évfordulóján, egyetlen napig letehették volna a fegyvert...


A Hóman- ügy a Magyarországon uralkodó kettős mérce tipikus esete

2016. október 21. 08:11

homan-balint250.jpgFelháborító, hogy milyen kettős mércét alkalmaz a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) azon állásfoglalása, amely szerint nevet kell változtatnia az egykori történész-politikus nevét viselő Hóman Bálint Alapítványnak – nyilatkozta a Magyar Időknek Vincze Gábor történész.

Moszkva szerint túszul ejtették a civileket az aleppói „mérsékeltek”

2016. október 21. 07:40

lavrov-250.jpgAz Aszad-ellenes fegyveresek nem engedik a civil lakosságnak, hogy elhagyják az észak-szíriai Aleppó városát; az orosz és szíriai fegyveres erők a csütörtökön hatályba lépett „humanitárius szünet” keretében ezt felajánlották – mondta Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a John Kerry amerikai diplomáciai vezetővel folytatott csütörtöki telefonbeszélgetése során.


Friss híreink

L. úr a nyóckerben akciózott - ja, a hátrányos helyzet...

2016. október 21. 09:33

Őrizetbe vették a rendőrök a 39 éves L. Bertalant lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfi szerda hajnalban a fővárosi Diószeghy Sámuel utcában három autót is feltört: az egyiknek az ajtaját feszítette ki, a másik kettőnek az ablakát törte be.

Ezeknek a „képviselőknek” tényleg csak a pénz számít?

2016. október 21. 08:50

A házszabály szerint szankcionálhatók lennének, mégsem sújtják pénzbüntetéssel a bizottsági ülésekről sokat hiányzó parlamenti képviselőket, tudta meg a Magyar Nemzet. A lap cikke szerint közel két tucat politikus hiányzott az elmúlt két évben a parlamenti bizottsági ülések több mint feléről.

Nem rehabilitálni, vágni...

2016. október 21. 07:54

Háromszor annyi amputációt végeznek el, mint az Európai Unió többi országában; ez az arány pedig nem változik - közli a Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezete (Reszasz) adatait pénteki számában a Magyar Hírlap.Az egyik legjellemzőbb adat, hogy egy combközépi amputációért többet fizet az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP), mint a végtag megmentését célzó, az elzáródott verőeret áthidaló műér beültetéséért vagy saját érből elkészített áthidalás elvégzéséért.

Elképesztő luxusban, királyként élnek EGYES NÉGEREK

2016. október 21. 06:54

Ha Afrikára gondolunk akkor elsőre a szegénység és az éhezés jut eszünkbe, azonban van akiknek az élet szebb oldala jutott.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000185 kep000234 kep000193 kep000218

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A lovagkirály öröksége - Ősi JánosA lovagkirály öröksége
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Illyés Gyula naplójegyzetek 1956-1957 - Illyés GyulaIllyés Gyula naplójegyzetek 1956-1957
Könyv - Bolti ár: 4 600 Ft
Internetes ár: 3 910 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A chemtrail és a HAARP
A chemtrail és a HAARP
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A hunok hódításai és Attila birodalma - Edward GibbonA hunok hódításai és Attila birodalma
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Trianon Múzeum naptár 2017
Trianon Múzeum naptár 2017
Naptár - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 3 300 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2016 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat