HunHír.info

2016. Álom hava 10. nap, Rugacs napja.

Keresztény Magyarországot akart...

kereszt-gellert-hegy-500.JPGSokan voltak így, de kevesen cselekedtek életükben ennek megfelelően. Mégis voltak, akik viszont igen.

Nyilvánosan ölelkező két fiú - a ratyik maroknyi csoportja beszennyezte Ásotthalmot

2016. december 10. 19:10

buzi_jezus.jpgVideóra vette az egyik önkormányzati alkalmazott az LMBT ásotthalmi polgármesteri hivatal előtti demonstrációját. Toroczkai László szerint tiltakozni szabad, mert Ásotthalmon, mindenki szabadon kinyilváníthatja a véleményét, de a felvételeket megvizsgálva fognak arról dönteni, hogy a tüntetésen megsértette bárki is a november végén elfogadott rendeletüket

Mégsem büntették meg a cigányok ellen védekezőt - de azért költözzön el

2016. december 10. 18:38

ciganybunozes250.jpg2016 februárjában beszámoltunk arról, hogy a szlovén határ közelében fekvő Kercaszomor településen egy kiilleszkedett cigány bűnbanda hogyan próbálja pokollá tenni egy kisgyermekes magyar család életét, akik a "területükön" merészelnek lakni. Az év első felében a cigányok útonállóként próbáltak rárontani a magyar családapára egy félreeső mellékutcában, aki kénytelen volt engedéllyel tartott gáz-riasztópisztolyát elővéve emlékeztetni őket a társadalmi együttélés szabályaira.


Vona Gábor: Mikor lesz itt béremelés?

2016. december 10. 18:27

vona-gab-250.jpgOrbán Viktor észlelte, hogy a migrációra épített folyamatos és manipulált válságkormányzás már nem elég. Ezért meghallva azt, amiről mi és a más ellenzéki pártok is hónapok óta beszéltünk, elkezdte a béremelés kampányt. Ez azonban a szokásos fideszes tempó. Nagyobb a kommunikációs füst, mint az eredménybeli láng. A helyzet az, hogy a kormányfő csupán csak a felszínt kapargatja. Miért is? Négy pontba szedtem röviden, amiről az elkövetkezendő időszakban még nagyon sokat fogunk beszélni.

A néger elnök, Obama elrendelte az elnökválasztás átvilágítását - nem akar belenyugodni a kudarcba a háttérhatalom

2016. december 10. 16:44

obamaAFP.jpgValamennyi számítógépes támadás teljes átvizsgálását kérte az amerikai elnök. Erről az elnök terrorellenes küzdelemmel és belbiztonsággal foglalkozó tanácsadója, Lisa Monaco beszélt egy pénteki sajtóreggelin. A tanácsadónő azonban arról nem beszélt, hogy vajon a rendelkezésre álló adatok, dokumentumok, elemzések átvizsgálása után nyilvánosságra hozzák-e a vizsgálat eredményeit, de a Kongresszus illetékes politikusaival közlik a vizsgálat megállapításait.


Titkos holdudvart épít a Jobbik

2016. december 10. 16:14

duro-dora.jpgCsak titkos értelmiségi holdudvart tud építeni a Jobbik, mert a pártot támogató közéleti személyeknek ugyanazzal a lejárató kampánnyal kellene szembenézniük, mint Vona Gábornak – mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Dúró Dóra. Hozzátette: önként mondott le a frakcióvezető-helyettesi pozícióról annak érdekében, hogy minél több energiát tudjon fordítani a párt értelmiségi holdudvarának kiszélesítésében.

Kidobták a Hírtv-t, már gurulnak is a kormányzati milliárdok

2016. december 10. 16:02

hirtv250.jpgA héten írt arról a Magyar Nemzet, hogy a PR-Telecom nevű kábelszolgáltató hirtelen úgy döntött, szerződést bont a Hír Televízióval, és januártól nem sugározza tovább körülbelül 70 ezer ügyfelének Magyarország első hírcsatornájának műsorait. A Hír Televízió most arról számolt be, hogy 3,4 milliárd vissza nem térítendő állami támogatást kapott a PR-Telecom.


Friss híreink

Razziázott az adatvédelmi hatóság az agymosó szektánál, a szcientológusoknál

2016. december 10. 18:55

Nem mert kilépni a Magyarországi Szcientológia Vallási Egyesületből egy hívő, aki attól fél, visszaélnek érzékeny adataival, ha megteszi. Már a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság is vizsgálja az ügyet, ki is szálltak az egyház több intézményéhez.

Orbán Viktor miért hallgat?

2016. december 10. 18:46

...Arra is kíváncsiak vagyunk, Orbán Viktor miért hallgat egy hete barátja és európai néppárti szövetségese, Traian Basescu vérlázító kijelentéséről. Ha néhány éve olyan fontos volt számára Tusványoson személyesen mellette kampányolni, most éppolyan fontos lenne szintén személyesen elhatárolódni magyarellenes mondataitól...

A Jobbik nyilvánosságra hozza a 3-as metróvonal műszaki állapotáról szóló dokumentumokat!

2016. december 10. 18:44

A Jobbik november 11-én közérdekű adatigényléssel fordult a BKV felé, kérve az M3 metróvonal infrastruktúrájának műszaki állapotával kapcsolatos dokumentumokat.

Meglásd, előbb-utóbb szultán lesz Erdogán

2016. december 10. 17:53

Benyújtotta a török parlamentnek a kormányzó Igazság és Fejlődés Pártja (AKP) szombaton az elnöki rendszerről szóló alkotmánymódosító javaslatot, amely kiszélesítené Recep Tayyip Erdogan államfő jogköreit.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000203 kep000152 kep000122 kep000112

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Szent Korona - Varga TiborA Szent Korona
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
1956 Kezében szabadság
1956 Kezében szabadság
Könyv - Bolti ár: 1 956 Ft
Internetes ár: 1 663 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Horthy Naptár 2017 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2017
Naptár - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata - Dr. Sam Osmanagich Ph.DA Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Atilla, Isten ostora - Cselenyák ImreAtilla, Isten ostora
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2016 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat